Vişne City Galibiyetle Başladı!

Gecenin ilk maçında Vişne city ile Altın ayaklar takımları karşı karşıya gelirken Vişne city ilk yarısını 4 – 1 önde tamamladığı maçı 9 – 2 lik skorla kazanarak ilk maçlarında farklı bir galibiyet alarak güçlü bir takım olduklarını gösterdiler.
Kazanma Faktörleri;
Vişne city takımı maça çok iyi başlayıp sahayı çok iyi kullandılar arka arkaya buldukları goller ile ilk yarıyı 4 – 1 önde kapattılar. 2. yarıya aynı şekilde istekli başlayan ekip Taner ve Gürkan’nın üst üste yaptıkları etkili ataklardan golleri buldular ve sahadan farklı bir galibiyetle ayrıldılar. Alınan galibiyette iyi savunma büyük rol oynarken rakipten çok top kazandılar, maçın kazanılmasında en büyük etken buydu. Bunun dışında kalabalık ve etkili savunma yapan ekip toplu halde gidip toplu halde dönerken oyun disiplininden hiç kopmadılar.
Kaybetme Faktörleri;
Altın ayaklar takımı ise maça istekli başlamalarına rağmen ilk yarı sonlarında ve özellikle ikinci yarıda defansta verdikleri açıklar nedeniyle sahadan farklı bir skorla mağlup ayrıldı. İlk yarıda 4 – 1 yenik duruma düşen ekip ikinci yarıda farkı kapatmak için uğraşsalar da olmadı , daha sonrasında biraz oyundan düşmeleri biraz da disiplinsizlik mağlubiyette büyük rol oynarken, ileri uçta şanssız bir maç geçirdiler.
Öne Çıkan İsimler:
Taner attığı 4 golle geceye damgasını vuran isim olurken performansıyla büyüledi, Gürkan ileri uçta çok etkiliydi ve maçı 3 golle tamamladı. Emre özellikle defansta kaptığı topları orta alana çok iyi taşıdı.
Maçın Adamı: Taner
Maçın Gümüş Adamı: Gürdal
Maçın Kalecisi: Hasan
Maçın Defansı: Emre
Maçın Ortasahası: Taner
Maçın Forveti: Gürdal
Maçın Golü: Taner
Maçın Centilmeni: Burak