Vişne City Çok Farklı!

Günün 2.ve son maçında Alacaat ile Vişne City takımları karşı karşıya geldi. Alacaat takımı maça çok iyi bir başlangıç yaparken art arda bulduğu goller ile 2 farkla öne geçse de ilerleyen dakikalarda Vişne takımı önce beraberliği yakaladı ve sonrasında öne geçti. İlk yarıyı Vişne takımı 4-3 önde tamamladı. 2.yarı tam bir Vişne fırtınası olurken Vişne takımı art arda goller ile farkı açtı. Alacaat ise rakibine karşılık vermekte zorlanınca maçı Vişne City takımı 12-4 gibi farklı bir skor ile kazandı.

Kazanma Faktörleri

Maça ısınamadan kalesinde goller gören Vişne City takımı oyun disiplininden kopmayarak ilk yarıyı önde tamamlamayı başardı. 2.yarı adeta tek kale top oynayan ekip maçı farklı bir skor ile kazanırken kalede görev alan Kaan çok efektifti. Muhteşem kurtarışlara imza atan Kaan refleksleri ile dikkat çekerken bunun yanında tekniğiyle de göz doldurdu. Savunmada ilk dakikalarda anlaşamasalar ilerleyen dakikalarda birbirlerinin açıkların çok iyi kapatan ekipte Haktan savunmanın bel kemiğiydi. Savunmayı toparlayan Haktan müdahaleleri ile rakibin çoğu atağını kesti. İleride muazzam bir performans sergileyen ekipte Taner maç içerisinde zaman zaman sinirlense de takımının ataklarını şekillendiren isimdi ve oyun görüşü ile takımına seviye atlattı. Takımın genç oyuncuları olan Rıdvan ve Taha 2’lisinin uyumları çok iyiydi. Rıdvan tekniği ve topla birden hızlanması ile göz doldururken uzaktan attığı şutlarla rakip kaleciyi çok zorladı. Maçın yıldızı olan Taha ise bitiriciliği ile fark yaratırken zaman zaman fırsatçılığını da konuşturarak goller buldu. Maçın başında 2 farklı geriye düşmesine rağmen oyun disiplininden kopmayan ekip maçı çok net bir skor ile kazanmayı başardı.

Kaybetme Faktörleri

Maça çok iyi bir başlangıç yapan Alacaat takımı art arda goller ile öne geçmeyi başarsa da ilk yarıyı geride tamamladı. 2.yarı rakibin çok büyük bir baskısını hisseden ekip art arda goller ile geriye düşerken oyundan da düştü ve maçı farklı bir skor ile kaybetti. Kalede görev alan Samet kalesinde çok fazla pozisyon görürken güzel kurtarışlara imza atsa da bir kaç golde yanlış pozisyon aldı. Savunmada çok çabuk oyundan düşen ekipte İsa savunmada çakılı kalan isimdi. Rakibi en geride karşılayan İsa maçın genelinde yalnız kaldı. İleride Fuat takım arkadaşlarını çok iyi beslerken genelde savunmada görev alan Emre Aşık ise bugün ilerideydi. Beklenen katkıyı yapamayan Emre Aşık savunmada oynasaydı maç çok farklı bir skor ile bitebilirdi. Takımının yıldızı olan Ali Rıza ise attığı goller ile takımını öne geçirmeyi başarırken ilerleyen dakikalarda rakibin kendisine yakın markaj yapması nedeniyle istediği toplarla buluşamadı. Maçın başında 2 fark ile öne geçse de yedek kadrosu ile sahan çıkan ekip maçı kaybetmekten kurtulamadı.

Maçın Adamı:Taha
Maçın Gümüş Adamı:Rıdvan
Maçın Golü:Taha
Maçın Kalecisi:Kaan
Maçın Savunması:Haktan
Maçın Orta sahası:Rıdvan
Maçın Forveti:Taha
Maçın Centilmeni:Haktan ve Ali Rıza