Lanlorenzo Son Nefeste!

Günün ilk maçında Lanlorenzo ile Diriliş Fk takımları karşı karşıya geldi. Maça genç Lanlorenzo takımı gol ile başlarken Diriliş takımı bu gole hemen karşılık vermeyi başardı. İlk yarı karşılıklı goller olsa da Diriliş takımı ilk yarıyı önde tamamlamayı başardı. 2.yarı Lanlorenzo takımı beraberliği sağlasa da Diriliş takımı farkı 2’ye çıkarmayı başardı. Maçın son anlarında Diriliş takımından bir oyuncu sakatlanması nedeniyle oyundan çıktı. Lanlorenzo takımı bunu fırsat bilerek baskısını arttırdı ve beraberliği sağladı. Diriliş takımı eksik olmasına rağmen öne geçmeyi başarsa da Lanlorenzo takımı tekrar öne geçmeyi başardı. Maçın son anlarında Diriliş takımından Mücahit kırmızı kart görürken maçı Lanlorenzo takımı 11-10 kazanmayı başardı.

Kazanma Faktörleri

Maça erken bir gol bularak başlayan Lanlorenzo takımı skoru korumayı başaramayınca ilk yarıyı geride tamamladı. 2.yarı çok efektif bir maç çıkaran genç ekip zorlansa da galibiyete ulaşmayı başardı. Kalede görev alan Serkan kalesinde 10 gol görmesine rağmen bir çok güzel kurtarışa imza atmayı başardı. Savunmada çok fazla dağılan ekipte Talha savunmanın bel kemiğiydi. Savunmadan bir an olsun ayrılmayan Talha arkadaşlarının açıklarını çok iyi kapatsa da çoğu zaman yalnız kaldı. İleride gol yollarında sıkıntı yaşamayan ekipte Alihan çok temiz bir maç çıkarırken topu ayağında tutmadı ve al veri çok iyi yaptı. Murat forvette fırsatçılığını konuştururken pozisyon bilgisi ile golü adeta kokladı. Maçın yıldızı olan Emir ise takımının ataklarını şekillendiren isimdi. Oyun görüşü ile fark yaratan Emir bitiriciliğiyle de takımına galibiyeti getirmeyi başardı. Savunmada çok fazla açık veren ekip buna rağmen galibiyete ulaşsa da sonraki maçlarda sıkıntı yaşayabilirler.

Kaybetme Faktörleri

Maça kalelerinde şok bir gol yiyerek başlayan Diriliş takımı çok iyi bir reaksiyon göstererek art arda goller ile öne geçmeyi başardı ve ilk yarıyı önde tamamladı. 2.yarı farkı açmayı başaran ekip sakatlıktan dolayı eksik kalınca maçı kaybetti. Kalede görev alan Resul korkusuzca kurtarışlara imza atsa da yediği bir kaç golde basit hatalar yaptı. Savunmada bir türlü dikiş tutturamayan ekipte Soner rakiplerini kolay kolay geçirmezken Kadir ise arkaya atılan topları süpürse de sakatlandıktan sonra takımının eksik kalması maçın kaderini değiştirdi. İleride çok efektif olan ekipte Furkan takımının yıldızıydı. İnce bilekleri ile çok rahat pozisyona giren Furkan top alışverişini çok iyi gerçekleştirse de performansı mağlubiyeti engellemeye yetmedi.  Mücahit ise ilk dakikadan itibaren agresif bir oyun ortaya koyarken attığı goller ile takımını sırtlamaya çalışsa da hırsının kurbanı oldu. Maçın son anlarına önde girse de skoru korumayı başaramayan ekip maçı tek fark ile kaybetmekten Kurtulamadı.

Maçın Adamı:Emir
Maçın Gümüş Adamı:Murat
Maçın Golü:Furkan
Maçın Kalecisi:Serkan
Maçın Savunması:Kadir
Maçın Orta sahası:Emir
Maçın Forveti:Murat
Maçın Centilmeni:Mesut