Vişne City Çıtayı Yükseltti!

Günün 2.maçında genç Kite Spor ile Vişne takımları karşı karşıya geldi. İlk dakikadan itibaren tecrübelerini sahaya yansıtan Vişne takımı art arda goller ile farkı açarken ilk yarıyı 4-1 önde tamamladı. 2.yarı Kite spor farkı azaltmak için rakibine baskı kursa da farkı azaltacak golü bir türlü bulamadı. Vişne takımı kontra ataklar ile etkili olurken maçı 7-1 Vişne takımı kazandı.
Kazanma Faktörleri
Maça çok etkili bir giriş yapan Vişne takımı ilk dakikada Mesut ile öne geçmeyi başardı. Maçın ilk dakikasından son dakikasına kadar oyunun kontrolünü elinde tutan ekip ilk yarıyı 4-1 önde tamamlarken 2.yarı rahat bir oyun ortaya koyan Vişne takımı maçın 7-1 kazandı. Kalede Oğuz görev aldı. Oldukça atletik olan Oğuz atletikliği ile bir çok pozisyonda güzel kurtarışlara imza attı. Savunması çok iyi olan ekipte Emre savunmanın bel kemiğiydi. Çok fazla top kesen Emre hücuma da katkı vermeyi ihmal etmedi. İleride uyumları çok iyi olan Vişne takımında Erdem oyunu yönlendirirken oyuna sonradan giren Akın oyuna olumlu katkı verdi. Maçım en iyisi ise Mesuttu. Erken attığı goller ile maçı koparan Mesut attığı 5 gol ile bitiriciliği ile dikkat çekerken oyun görüşü çok iyiydi. Takım olarak her maç üzerine koyan ekip rahat bir şekilde galibiyete uzandı.
Kaybetme Faktörleri
Maça daha alışamadan 6.dakikada 3-0 geriye düşen ekip sonrasında maça tekrar tutunmaya çalışsa da il yarıyı 4-1 geride tamamladı. 2.yarıya baskı ile başlayan genç ekip aradığı golü bulamayınca oyundan düştü ve maçı 7-1 kaybetti. Kalede görev alan Rıza çok fazla gol pozisyonunu engellese de yediği 7 golde pek hatası yoktu. Savunma da çabuk dağılan ekipte Alp ile Nurettin’in uyumları çok kötüydü ve aralarında ki uyumsuzluk rakibe çok fazla açık alan bıraktı. İleride rakip savunma arasında kaybolan ekipte tek golü Mustafa kaydetti. Genç oyunculardan Sinan ve Mehmet 2’lisi çok fazla gol pozisyonuna girse de bunları lakayit bir şekilde değerlendirince golü bulamayan genç ekip karşı takımın tecrübesi karşısında etkisiz kaldı.
Maçın Adamı:Mesut
Maçın Gümüş Adamı:Oğuz
Maçın Kalecisi.:Oğuz
Maçın DefansıEmre
Maçın Ortasahası:Erdem
Maçın Forveti:Mesut
Maçın Centilmeni:Hasan