Brothers Galibiyet Hasretini Bitirdi!

Günün ilk ve tek maçında Brothers ile Bağlarbaşı takımları karşı karşıya geldi. Maça 2 takımda sert ve istekli başlarken ilk yarı karşılıklı goller ile geçse de 3-2 Brothers takımı önde tamamladı. 2.yarının ilk dakikalarında Bağlarbaşı takımı beraberlik için pozisyonlar yakalasa da bunları değerlendiremedi. Ve Brothers takımı golü bularak farkı 2’ye çıkardı. Maçın son anlarında farkı 1’e indirmeyi başaran Bağlarbaşı takımı beraberlik golünü bulamayınca maçı 4-3 Brothers takımı kazandı.
Kazanma Faktörleri
Maça çok iyi bir giriş ile başlayan ekip öne geçmeyi başarsa da skoru koruyamayarak geriye düştü. Morallerini bozmayan Brothers takımı ilk yarıyı önde bitirmeyi başardı. 2.yarı dakikalar ilerledikçe oyuna ağırlığını koyan Brothers takımı bulduğu gol ile farkı 2’ye çıkardı. Son anlarda kalelerinde golü görse de maçı kazanmasını bilen ekipte kalede Ömer en iyi maçlarından birini oynadı. Çok fazla golü engelleyen Ömer refleksleri ile dikkat çekti. Savunma olarak zaman zaman oyundan düşen ekipte Eto savunmayı toparlayan isimdi. Rakibin çok fazla topunu kesen Eto savunmadan topu çok güzel çıkartarak hücuma katkı sağlarken. İleri de tek paslar ile hücum varyasyonları deneyen Brothers takımında Ekici hücumları şekillendiren isimdi. Attığı kritik paslar ile rakibi zorlarken Eren ise bitiriciliği ile rakibi zorladı. Attığı goller ile maçı koparan Eren maçın yıldızıydı. Emre ise attığı gol ile takımını rahatlatırken uzun bir aradan sonra galibiyete uzanan Brothers takımı galibiyet serisine başlamak istediklerini belirttiler.
Kaybetme Faktörleri
Maça çok rakibi gibi hırslı başlayan ekip ilk dakikalarda geriye düşse de 3 dakika da öne geçmeyi başaran ekip skoru koruyamayarak ilk yarıyı geride tamamladı. 2.yarıya kontrollü başlayan Bağlarbaşı takımı dakikalar ilerledikçe savunmayı bırakıp ataklar ile beraberliği yakalamaya çalıştığı dakikalarda kalelerinde golü görerek 2 farklı geriye düştü. Son dakikalarda Furkan ile farkı 1’e indirmeyi başaran ekip kalan dakikalarda golü bulamayınca yenilgi kaçınılmaz oldu. Kalede görev alan Bilalcan çok iyi bir maç çıkarırken yediği gollerde yapabilecek fazla bir şeyi yoktu. Savunma da çok fazla açıklar veren ekipte Sami takımın en büyüğüydü ve takıma belli bir olgun katan Sami savunma da elinden geleni yapsa da genelde yalnız kaldı. İleri de çok fazla top kaybı yapıp organize olamayan ekipte Cihat takımın en etkili isimlerindendi. Attığı 2 gol ile takımını öne geçiren Cihat 2.yarı oyuna fazla katkı veremedi. Forvette görev alan Deniz çok fazla gol pozisyonuna girse de bu pozisyonları iyi değerlendiremeyince skora katkı veremedi. Beklemedikleri bir yenilgi alan Bağlarbaşı takımı sonraki maçlara daha organize bir şekilde çıkmaları gerekli.
Maçın Adamı:Eren
Maçın Gümüş Adamı:Ömer
Maçın Kalecisi:Ömer
Maçın Defansı:Eto
Maçın Ortasahası:Eren
Maçın Forveti:Emre
Maçın Golü:Eren
Maçın Centilmeni:Ekici