Vişne City 3. Turda!

Play Off 2. Tur maçında Ligin favorilerinden Goriyana ile Vişne City takımları karşı karşıya gelirken büyük çekişme içinde geçen maçta ilk yarı 2 2 lik skorla sona ererken Vişne City takımı 3 2 lik skorla sahadan galip ayrıldı ve 3. tura yükseldiler.
Vişne City maça iyi başlarken baskılı oyunuyla rakip takıma önce futbol oynatmamaya çalıştı fakat hücum yollarında istedikleri pozisyonları ilk bölümlerde bulamadılar. Kalelerinde gol gördükçe rakip kaleye daha etkili giden ekip ilk yarıda 2 kere yenik duruma düşse de devreye 2 2 lik skorla girdiler. 2. yarıda kıran kırana geçen maçta öne geçmeyi başaran ekip daha çok geriye çekilirken rakibin topla oynamasına izin verip iyi kapanarak zamanı eritti. Rakip 1 kişi kaldıktan sonra daha rahat oynaması gerektiği halde yine de kapanan ekip kontra toplarla gol arasa da aradığını bulamazken buna rağmen skoru koruyup sahadan 3 2 lik skorla galip ayrılıp adlarını 3. tura yazdırdılar. Katı savunma ile rakibi oldukça zorlayan ekip pozisyon anlamında yeteri kadar üretken olamazken buna rağmen skora gitmesini bildiler. Taner orta alanda takımın en mücadeleci ismi olurken Burak mücadeleci oyunu ve 2 golüyle geceye damgasını vuran isim oldu.
Goriyana takımı maç boyunca iyi pas yaparken neredeyse maçın tamamında tek stoper oynayıp takım halinde iyi hücum yaptılar. Buna rağmen son vuruşlarda yeteri kadar şanslı olmayan ekip çerçeveyi bulmakta zorluk çekerken kapanan savunma karşısında daha çok uzaktan şutlara yönlendiler fakat aradıkları golleri bulmakta zorlandılar. İlk yarıda 2 kere öne geçmeyi başarsalar da skoru koruyamayan ekip 2. yarıda yediği golle yenik duruma düştü ve bu golün karşılığını veremeyince sahadan mağlubiyetle ayrıldılar. Son 10-15 dakikalık bölümü 6 kişi oynamasına rağmen neredeyse tek kale oynayan ekip bitiricilik anlamında şanslı değildi skor üretemeyince mağlubiyet kaçınılmaz oldu. Mehmet Bodur kornerden attığı klas golle takımını öne geçiren isim olurken takımın diğer golüne de Onur imza attı.
Maçın Adamı : Burak
Maçın Gümüş Adamı : Onur
Maçın Kalecisi : Cihan
Maçın Defansı : Mustafa
Maçın Orta Sahası : Burak
Maçın Forveti : Ali Emre
Maçın Golü : Mehmet Bodur