Filistin Rovers’tan Klasik Geri Dönüş!

Gecenin son maçında Filistin Rovers ile ligin yeni ekiplerinden Mimar Sinan Gençlik takımları karşı karşıya gelirken büyük bölümü kıyasıya çekişme içinde geçen maçta Filistin Rovers son 10 dakikasına 4 3 geride girdiği maçtan 7 4 lük skorla galip ayrılıp sezonun ilk galibiyetini aldı.
Filistin Rovers takımı maça çok iyi başlarken geride iyi pas yapıp rakip kaleye paslı oyunla giderek maçın başlarından 2 0 lık üstünlüğü yakaladı. İlerleyen dakikalarda özellikle orta sahada oyundan düşen ekip devreye 2 2 girerken 2. yarıda 3 2 geriye düşüp son 10 dakikaya 4 3 geride girse de alışılagelmiş şekilde maçı yine çevirmeyi başardı ve sahadan 7 4 lük skorla galip ayrılmasını bildi. Genelde iyi pas yapmalarına rağmen orta alanda yumuşak kalan ekip rakibe baskı kuramayınca rakibin hızlı ayakları karşısında oldukça zorlandılar. 2. yarıda yenik durumdayken oyundan düşen ekip son 10 dakikada silkelenip skor avantajını eline alırken baskılı oyunları sonuç verdi ve oldukça zorlu bir maçtan galibiyetle ayrılmasını bildiler. Engin savunmada kritik hamleleriyle galibiyette büyük rol oynarken Gökhan attığı 4 golle geceye damgasını vuran isim oldu, diğer goller Oktay, Çağatay ve Engin’den geldi.
Mimar Sinan Gençlik takımı ligde çıktıkları ilk maçtan mağlubiyetle ayrılsa da sergiledikleri performansla gelecek adına umut verdiler ve çok can yakabileceklerini gösterdiler. Bireysel anlamda bir çok etkili ismi kadrolarından bulunduran ekip maç boyunca sahada basmadık yer bırakmazlarken ilk yarıda 2 0 geriye düşseler de devreye 2 2 lik eşitlikle girmeyi başardılar. 2. yarıda skor olarak öne geçmeyi başaran ekip kontra toplarla çok da net pozisyonlar bulsa da farkı açma şansını değerlendiremeyince son bölümlerde yediği baskılarla sahadan mağlubiyetle ayrıldılar. Takımda tecrübe eksikliği olduğu için peş peşe goller yemeye engel olamamaları en büyük handikap olsa da özellikle çok koşmaları ve mücadele gücü gelecek adına umut verdi. Emirhan attığı 2 golle takımın en skorer ismi olurken Görkem ve Mustafa takımın diğer gollerini atan isimlerdi.
Maçın Adamı: Gökhan
Maçın Gümüş Adamı: Oktay
Maçın Kalecisi: Arif
Maçın Defansı: Engin
Maçın Ortasahası: Çağatay
Maçın Forveti: Gökhan
Maçın Golü: Emirhan
Maçın Centilmeni: Görkem