Vişne City 2 dakikada İşi Bitirdi!

Gecenin kapanış maçında heyecanlı ve skor olarak ortada geçen maçın galibi Vişne City oldu. İki takımında zaman zaman oyundan düşüp sonrasında toparlandığı maç izleyenlere keyif verdi. Vişne City’nin pasa dayalı oyununa ÖZkürtün’ün çok koşan ve isteyen yapısı denk gelince maç hep ortada devam etti. Vişne City 38 ile 40. dakikalar arasına sığdırdığı 3 golle galibiyete uzanırken Özkürtün Gençlik’in son dakikalarda bulduğu gol puan için yeterli olmadı.
Kazanma Faktörleri
Vişne City çok pas yapan ve rakibi yorabilen bir takım olmasına rağmen özellikle ilk yarı kaçırdıklarıyla bugün çok şaşırttı. İlk yarıyı mağlup tamamlayan ekip ikinci yarıda etkili oyunuyla skoru almayı bildi. Hücumda ilk yarı etkisiz kalan Emre , Oktay ve Taner üçlüsü ikinci yarı defansında öne çıkması ile rakip kaleye adeta karabasan gibi çöktü. Vişne City bu hafta hücumda usta ayak Haktan’ın yokluğunu açıkça hissetti. Hücumda Ali Emre bir gol atıp hücum hattının bu maç gol atan tek ismiydi. Defansta ise Mahmut ve Yunus Kritik müdahaleleri ile beğeni topladı. Defans hattında Burak ve Yunus takımın üç golünden ikisini atarak takıma galibiyeti getiren isimlerden oldular.
Kaybetme Faktörleri
Maç boyunca istekli ve çok koşan ekip final paslarında ki eksiklerini tamamladıklarında çok daha tehlikeli olacaklarının işaretini verdi. İlk yarı iyi kapanan ve devreye rakip kalecinin hatasından faydalanıp attıkları gol ile galip giren ekip ikinci yarı skoru elinde tutamadı. Bunda ne kadar rakibin baskılı oyunu etkili olsa da hücumsal olarak fark yaratamamaları da buna zemin hazırladı denilebilir. Defansta Dursun, Ertuğrul ve özellikle Onur görevini eksiksiz yaptı. Hücumda ise geriden aldıkları topları etkili kullanamayan Numan ve Ercan Birol’u doğru zamanda ve doğru yerde topla buluşturamadı. Son dakika da ikinci golü bulan ekip umutlansa da maçtan mağlup ayrıldı.
Maçın Adamı: Yunus
Maçın Gümüş Adamı: Burak
Maçın Golü: Ali Emre
Maçın Kalecisi: Berat
Maçın Savunması: Mahmut
Maçın Ortasahası: Taner
Maçın Forveti: Ali Emre
Maçın Centilmeni: Birol