Greenboys 2. Yarıda Güldü!

Gecenin ikinci maçında Greenboys’tan farklı galibiyet. Ortada bir futbolla başlayan maçta ilk yarının 2 -2 berabere bitmesi hiçte şaşırtıcı olmadı. İkinci yarıda ise vites arttıran Greenboys’a Vurguncular karşılık veremeyince maç 7-3 lük Greenboys galibiyeti ile sonuçlandı.
Kazanma Faktörleri
Greenboys istediklerini yapamadığı ilk yarıya rağmen ikinci yarıda bunu tersine çevirmeyi başardı. İlk yarıda rakibini çok rahatsız etmeyen ekip kalesinde iki gol görerek devreyi beraberlikle sonuçlandırdı. İkinci yarıda ise hücumda bu gidişata Yunus dur dedi. Özellikle Yunus’un attığı frikik golü sanırım gecenin belki de haftanın golüne aday olacak bir goldü. İkinci yarı daha istekli oynayan ekip oyunu iyi kurup rakip savunmayı daha çok rahatsız ederek buldukları hataları affetmediler. Defansta ise iki Enes ve İbrahim açık vermezken iki Enes’in de hücuma katkıları gözden kaçmadı. Kalede ise Kaan her zaman ki gibi gayet iyi olduğu halde takım arkadaşının sırtına çarpan topun kurbanı oldu ve bu maç kalesinde toplam 3 gol gördü.
Kaybetme Faktörleri
Vurguncular maça istekli başladılar ama istedikleri sonucu elde edemediler. Fizik avantajını iyi kullanamayan ekip buna savunma zafiyetlerini de ekleyince mağlubiyet kaçınılmaz oldu. Defansta genel olarak dağınık bir görüntü çizen ekip hücum oyuncularının ileri çıktıklarında geriye dönmemeleri ile özellikle ikinci yarı oldukça fazla açık verdi. Defansta Vahip yalnız kalan isim olurken Alper bir golle , Abdullah ise gol bulamadan maçı tamamladı. Hücumda çok istekli görünen ekip kolay ve basit pasları gerçekleştirirken de başarısız bir görüntü çizdiler. Bu durum oyun disiplininden kopmalarına ve takım olarak çok yorulmalarına sebep oldu. Kalede Orhan takım arkadaşlarını oyunda tutmaya çalışsa da bunda başarılı olamadı. Bu etkenlerle Vurguncular galibiyeti pekte haketmedi desek yanlış olmayacaktır.
Maçın Adamı: YUnus
Maçın Gümüş Adamı: İbrahim
Maçın Golü: Yunus
Maçın Kalecisi: Kaan
Maçın Savunması: İBrahim
Maçın Ortasahası: Oktay
Maçın Forveti: Yunus
Maçın Centilmeni: Orhan