Veteranlar 1 Puanla Yetindi!

Gecenin ilk maçında Geçit United ile Veteranlar takımı karşı karşıya gelirken büyük çekişmeye sahne olan maçtan kazanan çıkmadı ve puanlar paylaşıldı. Her iki takım da maç boyunca üst düzey bir futbol sergilerken izleyenlerin futbola doyduğu gecede futbol adına her şey vardı. 2 ekip de öne geçme şansını yakalasa da skor avantajını koruyamazken yine 2 ekip de son dakikalarda kalesinde ciddi tehlikeler yaşayıp mağlup olma tehlikesiyle karşı karşıya kalsalar da son dakikalarda gol çıkmadı ve takımlar sahadan 1 puanla ayrıldı.
Geçit United bu sezon başarılı performansını bu maçta da sürdürürken maç boyunca istekli bir oyun sergilediler ve skor üretmekte zorlanmamalarına karşın kalelerinde basit goller görerek önemli bir fırsat teptiler. Maça gollerle başlamalarına rağmen skor avantajını yine koruyamayan ekip son dakikalarda strese girseler de yenik durumda olmalarına rağmen skora denge getirmesini bildiler. Orta alanda iyi koşup iyi mücadele eden ekip geçen sezonlara bakışla büyük yol kat etmiş görünürken takım halinde kalabalık hücum yaptılar ve çok pozisyonlara girmelerine rağmen net pozisyonlardan sonuç alamadılar. Murat orta alanda takıma büyük dinamizm katarken son bölümde savunmada görev yaptı, maçı 1 gol 3 asist ile tamamladı. Ahmet de orta alanın en çok koşan isimlerinden olurken maçı 1 golle tamamladı, Celal maça savunmada başlamasına karşın sürekli hücuma destek verdi, 4 gol 1 asist ile geceye damgasını vurdu. Emincan savunmadan sürekli etkili bindirmeler yaparken İbrahim de savunmanın başarılı isimlerindendi.
Veteranlar takımı sahaya kaptanları Koray’dan yoksun sahaya çıksalar da kaptanlarına doğum günü hediyesi vermek için mücadele verdiler. Maça tutuk başlamalarında rağmen oyunu sonradan toparlayan ekip skor olarak üstünlüğü yakalasa da bu skoru koruyamadı ve son dakikalara 6 6 lık eşitlikle girilirken savunmanın hatası sonucu kaleciyle karşı karşıya kalmalarına rağmen burdan gol çıkaramayınca 1 puana razı oldular. Buna rağmen böyle çok koşan bir rakibe karşı 1 puan da başarılı bir sonuç olurken Koray’ın da yokluğuna rağmen iyi bir oyun çıkardılar, savunmada iyi mücadele edip Özen’in de yıldızlaşmasıyla 1 puanı ceplerine koydular. 4 gol 2 asistlik performansıyla tartışmasız takımın en etkili ismi olan Özen oyunu çok iyi kurarken arkadaşlarına da çok iyi pozisyonlar hazırladı, Olcay da 1 gol 2 asistlik performansıyla ileri ucun etkili ismiydi.
Maçın Adamı: Özen
Maçın Gümüş Adamı: Celal
Maçın Kalecisi: Fırat
Maçın Defansı: Celal
Maçın Ortasahası: Özen
Maçın Forveti: Murat
Maçın Golü: Özen
Maçın Centilmeni: Olcay

https://www.youtube.com/watch?v=tlceOOHZgBI&feature=youtu.be