Vasco ve Malikhane Yenişemedi

Günün ilk maçında Malikhane ile Vasco takımları karşı karşıya geldi. Kalecilerin maçında 2 takımda maça oldukça istekli başlarken girdikleri pozisyonlarda golü bulamıyorlardı. 16.dakikada Vasco takımından Ayhan şık bir kafa golü ile takımını öne geçirirken ilk yarı 1-0 Vasco takımının üstünlüğü ile geçildi. 2.yarıya beraberlik için baskılı başlayan Malikhane takımı Vasconun geriye çekilmesi ile 29.dakikada Yaşar ile skoru eşitlemeyi başardı. Kalan dakikalarda 2 ekipte golü bulamazken maç 1-1 beraberlik ile sonuçlandı.

Vasco
Maça temkinli başlayan Vasco takımı yavaş yavaş atak varyasyonlarını geliştirerek ağırlığını koydu ve 16.dakikada misafir oyuncusu ile öne geçti. İlk yarıyı önde tamamlamayı başaran Vasco 2.yarı savunmaya çekilince kalesinde golü gördü. Kalan dakikalarda gol için bastırsa da bir türlü aradığı golü bulamayan ekip maçtan 1-1 beraberlik ile ayrıldı. Kalede görev alan Kaan çok iyi bir maç çıkarırken yaptığı kurtarışlar ile takımını ayakta tuttu. Savunmada kusursuz bir maç çıkaran ekipte Fatih maç boyunca savunmasını toparlarken yaptığı kritik müdahaleler ile çoğu pozisyonu başlamadan bitirdi. İleride zaman zaman etkili olan ekipte İbrahim oyunu şekillendirmeye çalışırken misafir oyuncu olan Ayhan ise takımının en efektif isimlerinden biriydi. Attığı gol ile takımını öne geçiren Ayhan iyi bir maç çıkardı. Maçta öne geçmeyi başarsa da geriye çekilen ekip maçtan beraberlik ile ayrılmaktan kurtulamadı.

Malikhane
Maça rakibi gibi kontrollü başlayan Malikhane takımı kontra ataklar ile rakip kaleyi yoklarken 16.dakikada kalelerinde beklemedikleri bir gol gören ekip ilk yarıyı geride tamamlarken 2.yarı rakip kalede kurduğu baskı ile beraberliği yakalayan Malikhane takımı maçı kazanabileceği pozisyonlar yakalasa da gol yollarında sıkıntı yaşayınca maçtan beraberlik ile ayrıldılar. Kalede görev alan Emrah oldukça güzel kurtarışlara imza atarken refleksleri ile takımını ayakta tutan isimdi. Savunmada çok fazla efor sarf eden ekipte Şerif savunmanın bel kemiğiydi, maç boyunca savunmasını terk etmeyen Şerif sahanın en iyilerindendi. İleride zaman zaman etkisiz kalsalar da Yaşar ile aradıkları golü bulan ekipte Yaşar takımının kalbi gibiydi, her atakta topa değen Yaşar takımının en iyilerindendi. Bugün bekleneni veremeyen Sunay ise gününde olmayınca Malikhane takımı beraberliğe razı oldu.

Maçın Adamı:Ayhan
Maçın Gümüş Adamı:Yaşar
Maçın Golü:Ayhan
Maçın Kalecisi:Kaan
Maçın Savunması:Şerif
Maçın Orta sahası:Yaşar
Maçın Forveti:Ayhan
Maçın Centilmeni:Melih