Balat Tr Galibiyetle Başladı!

Gecenin 3. maçında Ligin yeni ekibi Balat Tr ile Veteranlar takımları karşı karşıya gelirken maça hızlı başlayan Balat Tr takımı sahadan 6 3 lük skorla galip ayrıldı ve lige 3 puanla başladı.
Kazanma Faktörleri:
Balat Tr takımı maça hızlı başlarken özellikle Oktay’ın ileri uçtaki başarılı performansıyla öne geçmeyi başardı ve peş peşe gollerle maçı ilk bölümden kopardılar diyebiliriz. Rahat bir maç geçiren ekip 2. yarıda vites düşürünce rakip kalede çok da etkili olamasa da skor avantajını koruyup 3 puanı ceplerine koydular. İlk maçlarında genel anlamda iyi mücadele eden bir takım görüntüsü verirken hücumda da Oktay gibi etkili bir silahları olması sebebiyle ilerleyen maçlarda skor üretmekte çok da zorlanmayacaklarını düşünüyorum. Oktay attığı 4 golle takımını sırtlayan isim olurken Özgür ve Serhat 1 er golle skora katkı sağladılar.
Kaybetme Faktörleri:
Veteranlar takımı ise aslında dar alandaiyi paslaşmalar yapsalar da bu oyunu geniş alana yaymakta zorlanınca 3. bölgede etkili olamıyorlar ve net pozisyon bulmakta zorlanıyorlar, takım halinde ileride çoğalamıyorlar. en büyük handikapları bu diyebiliriz. Maçın başlarında peş peşe yedikleri gollerle maçtan daha ilk yarıda kopan tecrübeli ekip 2. yarıdaki istekli oyunuyla farkı eritmeye çalışsa da bu çaba puan için yeterli olmadı. 2. yarıda rakip kalede etkili olup pozisyon bulmalarına rağmen bu pozisyonları değerlendirme konusunda çok şanssızdılar ve net pozisyonlardan sonuç alamadılar, uzaktan gönderdikleri şutlarda da çerçeveyi bulmakta zorlandılar diyebiliriz. Genel anlamda iyi mücadele edip iyi pas yapmalarına rağmen 3. bölgede etkili olamamaları önceki maçlarda olduğu gibi bu maçta da en büyük eksiklikleriydi. Koray orta alanda oyunu yine çok iyi kurarken yine başarılı bir performans sergiledi, Olcay attığı 3 golle takımının tek skorer oyuncusuydu, 3 golü puan için yeterli olmasa da başarılı bir maç çıkardı.
Maçın Adamı: Oktay
Maçın Gümüş Adamı: Koray
Maçın Kalecisi: Fırat
Maçın Defansı: Serhat
Maçın Ortasahası: Koray
Maçın Forveti: Oktay
Maçın Golü: Oktay
Maçın Centilmeni: Olcay