Vasco Ter Attı!

Günün 2.maçında Vasco ile Bursa Gücü takımları karşı karşıya geldi. Vasco takımı ilk atağında golü bulmayı başarırken ilerleyen dakikalarda farkı açmayı başardı. Bursa Gücü ise cılız ataklar ile gol bulmaya çalışırken ilk yarı golü bulamadılar ve ilk yarıyı Vasco takımı 5-0 önde tamamladı. 2.yarı 2 ekipte rölantide bir oyun oynarken Vasco takımı farkı açmaya devam etti ve maçı Vasco takımı 11-1 gibi farklı bir skor ile kazandı.

Kazanma Faktörleri

Maça gol ile başlayan Vasco takımı ilk dakikadan itibaren Maçın kontrolünü eline almayı başarırken ilk yarıdan maçın fişini çekerek galibiyete ulaştı. Kaan bugün kalesinde yorulmasa da rakibin bir kaç tehlikeli atağında güzel kurtarışlara imza attı. Fatih ise yavaş yavaş sakatlığını üzerinden atarken bu maçta sakatlığını atlattığını performansı ile gösterdi. İstekli ve korkusuzca oyununu bu maçta sergileyen Fatih olgunluğu ile takımına seviye atlatırken savunmayı kenetleyen isimdi. Hücumda adeta gol olup yağan ekipte Onur uzun boyu ile hava toplarına hakim olurken takım arkadaşlarına çok iyi pozisyon açtı. İbrahim takımın maestrosu gibiydi top alışverişini çok iyi yapan İbrahim golleriyle de yıldızlaştı. Takımın Kaptanı olan Emre ise tam bir görev adamıydı. Takımı adına her şeyi yapan İbrahim orta sahadan attığı aşırttırma gol ile oyun görüşünü ortaya koyarken performansı ve oyunu ile maçın gizli kahramanlarındandı. Maçın kaderini ilk dakikadan çizen Oktay erken bulduğu goller ile maçı koparırken uzaktan attığı goller ile dikkat çekti. Tekniği ve ince bilekler ile rakiplerini şaşırtan Oktay takımını sırtlayan isimdi. İlk dakikadan son dakikaya kadar maçın temposunu ayarlayan Vasco takımı zorlanmadan galibiyete ulaşmayı başardı.

Kaybetme Faktörleri

Maça adeta 1-0 geride başlayan Bursa Gücü takımı hücum bölgesinde varlık gösteremeyince maçı farklı bir skor ile kaybetmekten kurtulamadı. Kalede görev alan Rahman bugün tam bir hayal kırıklığı yaşattı. Kalesine gelen her top neredeyse gol olan Rahman beklenen performansı sergileyemedi. Savunmada çok fazla açık alan bırakan ekipte Burak bütün hava toplarına çıkarken rüzgardan kaynaklı olsa gerek bütün topları ıska geçti ve top arkasında ki adama gitti ve bu pozisyonların çoğunda rakip, kaleciyle karşı karşıya kaldı. Hücumda bir türlü topu tutmayı başaramayan ekip cılız ataklar ile rakip kaleyi yoklarken Mete takımının ataklarını şekillendirmeye çalışsa da çok fazla top kaybı yaptı. Takımının tek golüne imza atan Tamer ise maç boyunca istediği toplar ile buluşamazken maçın genelinde pasif bir oyun ortaya koydu. Güçlü ve tecrübeli rakibi karşısında direnç gösteremeyen Bursa Gücü takımı maçı farklı bir skor ile kaybetmekten kurtulamadı.

Maçın Adamı:Oktay
Maçın Gümüş Adamı:İbrahim
Maçın Golü:Emre
Maçın Kalecisi:Kaan
Maçın Savunması:Fatih
Maçın Orta sahası:İbrahim
Maçın Forveti:Oktay
Maçın Centilmeni:Burak