Özkürtün Gençlik Rövanşı Aldı!

Günün son maçında Özkürtün Gençlik ile Egemenspor takımları karşı karşıya geldi. Maça 2 takımda atak bir başlangıç yaparken ilk yarı karşılıklı goller ile 2 ekipte öne geçmeyi başarsa da ilk yarı 3-3 beraberlik ile sonuçlandı. 2.yarı Egemenspor öne geçebileceği pozisyonları değerlendiremeyince Özkürtün Gençlik takımı art arda bulduğu goller ile öne geçerek farkı açtı, ilerleyen dakikalarda Egemenspor takımı farkı azaltmayı başarsa da maçı Özkürtün Gençlik takımı 9-6 kazandı.

Kazanma Faktörleri
Maça beklemedikleri bir gol yiyerek adeta 1-0 geride başlayan Özkürtün Gençlik takımı ilk yarı öne geçmeyi başarsa da ilk yarıyı beraberlik ile tamamladı. 2.yarı açılan ekip öne geçtikten sonra farkı açmayı başardı ve maçı net bir skor ile kazandı. Kalede görev alan Berat penaltı pozisyonunda hakeme yardımı ile büyük bir alkış alırken refleksleri ile takımını galibiyete taşıdı. Sahanın ve takımının en büyük ismi olan Dursun savunmanın bel kemiğiydi. Korkusuzca her topa müdahale eden Dursun savunmayı toparlayan isimdi. İleride etkili ayakları ile sonuca giden ekipte Birol her zamanki gibi hırsı ve tekniği ile fark yaratırken Numan ise top alışverişini çok iyi yaptı. Oyun görüşü ile fark yaratan Numan takımının ataklarını şekillendiren isimdi. Maçın kaderini belirleyen Ercan bitiriciliği ile goller atarken pozisyon bilgisi ile golü adeta kokladı. Attığı 5 gol ile maçı koparan Ercan sahanın en çok efor sarf eden ismiydi. İlk yarı geriye düşse de oyun disiplininden kopmayan ekip maç içerisinde zaman zaman kendi aralarında tartışsalar da galibiyete ulaşmayı başardılar.

Kaybetme Faktörleri
Maça penaltıdan buldukları gol ile başlayan Egemenspor ilerleyen dakikalarda geriye düşse de ilk yarıyı beraberlik ile tamamlamayı başardı. 2.yarının başında geriye düştükten sonra oyundan kopan ekip sonrasında farkı azaltmayı başarsa da maçı kaybetmekten kurtulamadı. Emirhan bugün bekleneni veremeyen isimlerden biriydi. Kalesinde çok basit hatalar yapan Emirhan performansı ile hayal kırıklığı yarattı. Yunus oldukça agresif bir oyun sahaya yansıtırken rakiplerini savunmada yıldırmaya çalışsa da genelde faul yaptı. İleride zaman zaman sonuca gitmekte zorlanan ekipte Tufan uzun boyu ile dikkat çekerken fiziğini çok iyi kullandı. Rakip savunmayı oldukça zorlayan Tufan ilk yarı 2 gole imza atsa da 2.yarı rakibin kendisine özel anlam alması nedeniyle istediği toplarla buluşamadı. Selçuk ise takımının beyni gibiydi. Atak varyasyonlarını çeşitlendiren Selçuk oyun görüşü ile kilidi açmaya çalışırken uzaktan attığı şutlarla da rakip kaleyi oldukça zorladı. Maçın başında öne geçmeyi başarsalar da skoru korumayı başaramayan ekip geriye düştükten sonra oyundan düştü ve maçı kaybetti.

Maçın Adamı:Ercan
Maçın Gümüş Adamı:Birol
Maçın Golü:Selçuko
Maçın Kalecisi:Berat
Maçın Savunması:Dursun
Maçın Orta sahası:Birol
Maçın Forveti:Ercan
Maçın Centilmeni:Berat ve Selçuk