Vasco 2. Yarıda Açıldı!

Gecenin 4. Maçında ligin yeni ekiplerinden Borissia Bayburt ile Vasco takımları karşı karşıya gelirken ilk bölümleri büyük çekişmeye sahne olsa da Vasco ilerleyen dakikalarda maça ağırlığını koydu ve sahadan farklı bir skorla galip ayrılarak moral buldu.
Kazanma Faktörleri:
Kulüp tarihinde 2. Sezonunu yaşayan ekip Master Cup 5 ‘te çeyrek final sevincini yaşarken ligde de yoluna galibiyetle devam edip büyük moral buldu. Maça iyi başlayan ekip hücum hattında etkili olurken özellikle Burak Ibrahim Mert üçlüsü ile net pozisyonlar buldular. 2. Yarıda rakibin oyundan düşmesiyle daha rahat pozisyonlar bulan ekip farkı da açmasını bildi ve 3 puanı cebine koydu. Burak orta alanda takımın en hareketli ismi olurken attığı 3 güzel golle gecenin adamı oldu, Ibrahim de orta alanda başarılı bir maç çıkarırken 2 golüyle takımın diğer skorer ismi oldu. Kaan kalesinde adeta devleşirken galibiyetin gizli kahramanlarından olurken gecenin şanssız ismi Mert orta alandaki istekli oyununa rağmen çoğu pozisyonu cömertçe harcadı.
Kaybetme Faktörleri:
Borussia Bayburt takımı ligde çıktığı ilk maçında lige yeni katılan birçok yeni takımın yaşadığı bocalamayı yaşarken maça da iyi başlamasına rağmen 2. Yarıda oyundan düşünce sahadan farklı bir skorla mağlup ayrılarak ilk maçlarından sahadan elleri boş ayrıldılar. Çok koşup iyi mücadele etmelerine rağmen savunma arkasında büyük boşluklar vermeleri alınan mağlubiyette en büyük etken olurken hücum hattında da iyi işler yapmalarına rağmen son vuruşlarda çok şanssızdılar. Iyi bir kadroları olmalarına rağmen 3. Bölgede biraz daha pas yaptıkları taktirde sonuca gidip galibiyet almaları daha kolay olacaktır diye düşünüyorum.
Maçın Adamı: Burak
Maçın Gümüş Adamı: İbrahim
Maçın Kalecisi: Kaan
Maçın Defansı: Emre
Maçın Ortasahası: İbrahim
Maçın Forveti: Burak
Maçın Centilmeni: Oğuzhan
Maçın Golü: Burak