Diriliş Fk Tarih Yazarak Çeyrek Finalde!

Master Cup B grubu haftanın son maçında Grup Lideri Diriliş Fk ile gruptan çıkma şansını son maça bırakan Gümüş Gençlik takımları karşı karşıya gelirken Diriliş Fk maçı ilk yarıdan kopardı ve devresini 7 0 önde tamamladığı maçtan 7 1 skorla galip ayrıldı ve namağlup olarak gruptan lider çıkıp çeyrek finale yükseldiler.
Kazanma Faktörleri:
İnanarak disiplinli bir oyunla maça çıkan ekip grup liderliği için 1 puan bile yetmesine rağmen maça fırtına gibi başladılar ve pes peşe gollerle devreye 7 0 önde girdiler. Çok iyi paslaşmalar yapan ekip takım oyununu sahaya çok iyi yansıtırken savunmadan da etkili bindirmeler yapınca hücumda zenginlik oluşturdular ve skor üretmekte zorlanmadılar. 2. Yarının başında Ufuk’un kırmızı kart görmesiyle sahada 6 kişi kalmalarına karşın kalelerini iyi savunan ekip hücumda çok da gol aramadılar ama savunma güvenliğini de elden bırakmayıp 2. Yarıda tabiri caizse cepten yediler ve skor avantajını koruyarak çeyrek finale yükseldiler. Hikmet attığı 4 golle geceye damgasını vuran isim olurken Sedat maç boyunca takımını çok iyi yönlendirdi ve maçı da jeneriklik bir golle tamamladı.
Kaybetme Faktörleri:
Gümüş Gençlik takımı sahaya mutlak galibiyet için cıkmış olmasına rağmen galibiyete ihtiyacı yokmuş görüntüsünde oynayınca sahadan hiç de ummadıkları bir skorla sahadan mağlubiyetle ayrıldılar. Galibiyet için yeteri kadar mücadele etmeyen ekip mutlak 3 puana ihtiyacı olmasına rağmen düşük enerji ile oynadılar, hücum yollarında etkili olamadılar, 2. Yarının başında rakip 1 kişi eksik kalmasına rağmen farkı kapatamadılar, kısacası ilk 2 maçtan uzak bir görüntü sergiledikleri için mağlubiyete engel olamadılar.
Maçın Adamı: Hikmet
Maçın Gümüş Adamı: Sedat
Maçın Kalecisi: Mücahit
Maçın Defansı: İlter
Maçın Ortasahası: Hikmet
Maçın Forveti: Sedat
Maçın Golü: Sedat
Maçın Centilmeni: Mustafa