Ulus Gençlerbirliği 2. Turda!

Play Off 1. Tur maçında Ulus Gençlerbirliği ile Atletico Bresha takımları karşı karşıya gelirken Ulus Gençlerbirliği tecrübesiyle maçı kazandı ve adını 2. Tura yazdırdı.

Ulus Gençlerbirliği maça hızlı başlarken erken bulduğu gollerle skoru 3 0 getirmeyi başardı. Bu skor kendilerinde rehavete yol açarken durum bir anda 3 3 e geldi. Bu dakikalarda oyun iyice kızışırken yeniden vites arttıran Ulus bulduğu gollerle farkı açtı ve sahadan galibiyetle ayrılarak adını 2. tura yazdırdı. Yetenekli isimlere sahip olan ekip iyi mücadele etmesine karşın skor üretmekte zorlanırken son bölümlerde farkı açmasını bildi. Kaptan Cengiz attığı 3 golle takımın en skorer oyuncusu olurken Abdullah da orta alandaki başarılı 3 golle süsledi.

Atletico Bresha takımı ligde ilk defa play off mücadelesi verirken maça istediği gibi başlayamamasına karşın ilerleyen dakikalarda oyuna ve skora denge getirmesini bildiler. Şanssız goller yiyen ekip ilerleyen dakikalarda oyuna havlu atarken sahadan mağlubiyetle ayrılmasına karşın ilk play off tecrübesinde güçlü rakiplerine karşı gayet iyi mücadele ettiler. Çok koşup istekli bir oyun sergileyen ekip skor üretme konusunda şanssız bir maç geçirirken Fuat 2 golle takımın en skorer oyuncusu oldu.

Maçın Adamı: Cengiz

Maçın Gümüş Adamı: Abdullah

Maçın Defansı: Cengiz

Maçın Ortasahası: Abdullah

Maçın Forveti: Ulaş

Maçın Golü: Cengiz

Maçın Centilmeni: Veli