Seyit Gol Krallığı Aşkıyla!

2020 Sezonu Kapanış maçında Ayaz Ticaret ile Cska Filistin takımları karşı karşıya gelirken iki takımın da güzel futbol oynadığı maçta Ayaz Ticaret Seyit’in 11 golle yıldızlaştığı maçta rakibini 12 5 lik skorla geçti ve bonus puanıyla üst gruba yükselerek play off kuralarına 1. torbadan katıldı.

Ayaz Ticaret maça iyi başlarken ilk bölümlerde skor üretmekte zorlansa da ilerleyen dakikalarda skor avantajını eline aldı. Devreye 6 2 lik skorla giren ekip 2. yarıda da gol yağmuruna devam ederken 12 5 lik skorla 4 puanı cebine koydu. Orta alanda iyi pas yapan ve rakip kaleye hızlı giden ekip skor üretmekte zorlanmazken Seyit’in kaçırdığı onca gole rağmen attığı 11 gol hem kariyer rekoru kırdırdı hem de gol krallığını aldı. Takım halinde bütün toplarda Gol krallığı yarışında 2.sırada bulunan Seyit’le buluşturan ekip amacına ulaşırken play off maçlarını beklemeye başladılar.

Cska Filistin maça çok iyi başlarken iyi pas yapıp iyi de mücadele ederek iyi bir ilk bölüm geçirdiler. İlk golü bulup öne geçen ekip Yasin’in de etkili kurtarışlarıyla ilk bölümlerde ayakta kalırken ilerleyen dakikalarda kalelerine gelen her topun gol olmasıyla yıkıldılar ve devreye 6 2 geride girdiler. 2. yarıda oyun olarak kötü olmasalar da çok gol yemeleri maça havlu atmalarına sebep olurken maçtan yenilgiyle ayrıldılar ve sezonu 3. sırada tamamladılar.

Maçın Adamı: Seyit

Maçın Gümüş Adamı: Kerem

Maçın Kalecisi: Hakan

Maçın Defansı: Hamdi

Maçın Ortasahası : Ercan

Maçın Forveti: Seyit

Maçın Golü: Seyit

Maçın Centilmeni: Okan