Tmg Güvenlik Zor da Olsa!

Gecenin ilk maçında Tmg Güvenlik ile Palermo takımları karşı karşıya gelirken büyük çekişmeye sahne olan ve gel gitlerin yaşandığı maçta Palermo maçı 4 3 lük skorla kazandı ve sezonun ilk maçında ilk galibiyetini aldı.
Maçtan Notlar;
Aslında her iki ekip de galibiyet alacak pozisyonlar bulmalarına rağmen bu pozisyonları cömertçe harcadılar. Her iki takımın da çok sayıda pas hatası yaptığı maçta aslında her iki ekip de maçı birbirlerine ikram ettiler fakat bu teklifi iki taraf da defalarca cömertçe red etti.
Palermo maçın geneline bakıldığında çok iyi pas yaptı, etkili ataklarla rakip kaleye çok iyi gittiler fakat son vuruşlarda çok şanssızdılar. Özellikle 2. yarıda 2 ye 1 , 3 e 1 pozisyonlardan sonuç alamayan ekip fark bire indiğinde dahil bu pozisyonları değerlendiremeyince maçı kaybetme noktasına geldiler. Buna rağmen Eren’in başarılı performansıyla ayakta duran ekip maçı zor da olsa kazanmasını bildi. Metehan’ın golleri galibiyette büyük rol oynarken kaleci Eren oldukça formda bir görüntü sergiledi, Melih tartışmasız gecenin yıldızı olurken orta sahadaki oyunuyla izleyenleri büyüledi, Kazım ve Kudret maça çok kötü başlayıp çok fazla pas hatası yapsalar da bu durumu çok çabuk düzeltip savunmada üst düzey bir performans sergileyip rakibin birçok atağını başarıyla sonlandırdılar.
Tmg Güvenlik takımı maça iyi başlasa da maçın başlarında net pozisyonlardan sonuç alamadılar ki bu bölümde bulacakları gollerle farkı açıp maçı bile kazanabilirlerdi.
Rakip savunmanın yaptığı top kayıplarını iyi değerlendiremeyen ekip kalabalık atak yapınca da savunmasında büyük boşluklar verdi. Yapılan hatalara rağmen 2. yarıda toparlanan ekip farkı 1 e indirip hatta kazandığı penaltıyla maça denge getirme şansını dahi yakalamasına rağmen bunu değerlendiremeyince sahadan eli boş ayrıldı.
Bireysel anlamda aslında kötü değillerdi fakat zaman zaman savunmaya dönmekte zorlandılar ve çok net pozisyonlardan da sonuç alamamaları en büyük handikaplarıydı.
Maçın Adamı: Melih
Maçın Gümüş Adamı: Metehan
Maçın Kalecisi: Eren
Maçın Defansı: Kazım
Maçın Ortasahası: Melih
Maçın Forveti: Hüseyin
Maçın Golü: Metehan
Maçın Centilmeni: Yunus