Terran’dan Trajedik Veda! Play Off’a Son Dakika Golü İle Veda Ettiler!

Sezonun son maçında Torulspor ile Sc Terran takımları karşı karşıya gelirken her iki takım için de büyük önem taşıyan maçta son dakika golleriyle puanlar paylaşıldı ve paylaşılan puanların ardından Sc Terran Play off grubu dışında kaldı, Torulspor’a ise beraberlik yaradı ve çeyrek finale kaldı.
İki takım da mutlak galibiyet parolası ile çıktığı maçta kazanmaktan başka şansları yoktu. Nitekim beraberlik sonucunda Terran play off dışında kaldı fakat Torulspor’a diğer maçtan gelen sonuç bu beraberliği telafi etti ve 1 puan çeyrek final için yeterli oldu.
Sc Terran maça çok hızlı başlayıp aradığı golü bulsa da ilerleyen dakikalarda kalelerinde pozisyonlar vermeye başladılar. 2.yarının sonlarına doğru 4 3 geride giren ekip kaybedecekleri bir şeyleri kalmadığı için bütün hatlarıyla rakip kaleye yüklenince net pozisyonlar buldular ve önce Mustafa’nın şutu direkte patladı ama ardından gelen peş peşe gollerle öne geçmesini bildiler. Buna rağmen uzatma dakikalarında yedikleri golle sahadan 1 puanla ayrılan ekibin bütün umutları yıkıldı ve trajedik bir veda yaşadılar. 2. yarıda rakip kalede etkili olmalarına rağmen şanssız goller yemeleri galibiyeti kaçırmalarına sebep olurken bunun dışında takım olarak iyi mücadele ettiler.
Torulspor takımı ise maça tutuk başlayıp rakip kalede yeteri kadar görülemese de ilerleyen dakikalarda özellikle Semih’le rakip kalede etkili olmaya başladı ve aradığı golü de buldu. 2. yarıda genel anlamda kontraataklarla gol arayan ekip son 5 dakikaya 4 3 önde girse de son dakikada 5 4 geriye düştü. Misafir oyuncu Seçkin’in orta sahadan attığı frikik golüyle skora yeniden denge getiren ekip bu golle çeyrek finale kaldılar. 2. yarıda Seçkin ve Hasan gibi iki tecrübeli isimle olgun ataklar yapan ekip Semih’in de süratini iyi kullanıp rakip kalede etkili olmaya çalıştı fakat golleri yine Hasan ve Seçkin’in ayağından güzel gollerle bulup çeyrek final biletini kaptılar.
Maçın Adamı: Semih
Maçın Gümüş Adamı: Hasan
Maçın Kalecisi: Muhammed
Maçın Defansı: Erkan
Maçın Ortasahası: Semih
Maçın Forveti: Mustafa
Maçın Golü: Hasan
Maçın Centilmeni: Mustafa