Diriliş Galibiyetle Sezonu Tamamladı!

Maçın Adamı:Çağatay
Maçın Kalecisi:Salih
Maçın Defansı:Mesut
Maçın Orta sahası:Çağatay
Maçın Forveti:Sedat
Maçtan Notlar ve Takım Değerlendirmeleri
Maç Diriliş takımının başlama vuruşu ile başladı. İlk dakikalarda Çepni takımı daha ataktı ve ileride Leroyun baskısı ile önde baskı yaparak topun kontrolünü ellerinde tutmaya çalışıyorlardı. Diriliş takımı ise kontra atak ile rakip kaleye hücum etmeye çalışıyordu 5.dakikada rakip kaleye şutlar vuran Diriliş takımının şutlarını adete bir duvar gibi engelleyen isim mehmetcandı ve mutlak golleri engelledi. Fakat 8.dakikada güzel bir frikik organizasyonu ile golü bulan Diriliş takımı Çağatay ile öne geçti. Bu golden sonra baskısını iyice arttıran Çepni takımı 10.dakikada Leroyun şık çalımı sonunda yaptığı güzel vuruş ile maçı dengeye getirmeyi başardı. Oyuna ağırlığını koyan Çepni takımı öne geçmek için ataklarını sıklaştırdığı dakikalarda Kontradan gol pozisyonları yakalasa da bunları değerlendiremeyen Diriliş takımı 17.dakikada Onur’un vuruşunda topu eliyle keserek golü engellemeye çalışsa da bunda başarılı olamadı ve top ağlar ile buluştu ve Çepni takımı maçta ilk defa öne geçti. Geriye düşen Diriliş takımı baskı kurmaya çalışsa da bunda başarılı olamıyordu. İlk yarının kalan dakikalarında farkı arttırabilecek pozisyonlar yakalayan Çepni takımı bu pozisyonların bazılarında direğe bazılarında ise Salih’e takılınca atamayana atarlar atasözü yine devreye girdi ve ilk yarının son dakikasında Diriliş takımından Sedat maça tekrar dengeyi getiren gölü buldu ve ilk yarı 2-2 berabere sonuçlandı.
2.yarıya etkili başlayan taraf Diriliş takımıydı. Murat’ın uzaktan mükemmel şutunun direkten dönmesi ile isteklerinin sinyallerini veren ekip 32.dakikada Çağatay karambolde topu ağlar ile buluşturarak takımını 2.kez öne geçirmeyi başardı. Bu golden 2 dakika sonra ise Sedat ile bir gol daha bulan Diriliş takımı maçta birden 2 farklı öne geçti. Bu gollerin şaşkınlığını yaşayan Çepni takımı bu gollerin şaşkınlığını üstlerinden atamadan günün başarılı ismi Çağatay uzaktan şık bir gol daha atarak farkı 3’e çıkardı. Farkı azaltmak için baskısını arttırdığı dakikalarda kalesinde açıklar veren Çepni takımı kalesinde tehlikeli pozisyonlar görse de 43.dakikada Olcay takımını umutlandıran golü atarak skoru 5-3’e getirdi. Maçın kalan dakikalarında Diriliş takımı zamana oynayarak topu kendi kontrollerinde tutarak topu çevirmeye çalıştılar Çepni takımı ise farkı azaltmaya çalışsa da girdiği pozisyonları değerlendiremeyince maçı 6-3 Diriliş takımı kazandı.
Diriliş
Maça defansif bir oyun ile başlasalarda kontra atak ile öne geçmeyi başaran ekip skoru koruyamasalarda ilk yarıyı beraberlik ile sonuçlandırmayı başardılar. 2.yarıya çok hızlı bir giriş yaparak farkı açan ekip maçı farklı kazanmasını bildiler. Kalede Salih görev aldı. Çok iyi bir maç çıkaran Salih karşı karşıya yakalandı pozisyonlarda ki başarısı ile parmak ısırttı. Defansta Murat, Mesut ve Tunay görev aldı. Uyumları çok iyi olan 3’lüden Murat zaman zaman ileriye çıktı. Savunmadan elinden geleni yapan isim uzaktan etkili vuruşları ile parmak ısırttı. Mesut ise savunmada çakılı kalan isimdi ve Bir çok pozisyonda yaptığı kritik müdahaleler ile skoru korudu. Tunay ise savunmada zaman zaman aksasa da hızı ile bunu telefi etti. Orta sahada Çağatay ve Alican 2’lisi görev aldı. Çok etkili olan 2’liden Alicen takımının hücumlarını yönlendiren isimdi ve takımını çok iyi yönlendirdi. Çağatay ise Takımının yıldızlarındandı. Rakip savunmayı açan isim olan Çağatay maçın yıldızıydı. Forvette ise Sedat görev aldı. Messi vari oyunu ile göz dolduran Sedat takımının güvenini boşa çıkarmadı.
Çepni
Maça hızlı giriş yapsalar da kalelerinde gol gören ekip ilk yarıda öne geçmeyi başardılar farkı arttıracak birçok gol pozisyonuna giren ekip bunları gol yapamayınca ilk yarının beraberlik ile sonuçlanmasına engel olamadılar 2.yarıda oyundan düşen ekip farklı yenilgiden kurtulamadı. Kalede Cihat görev aldı. Bazı pozisyonlarda müdahaleleri iyi olsa da yenilgiyi engelleyemedi. Defansta Mehmetcan, Mustafa ve Onur 3’lüsü görev aldı. Uyumları iyi olsada zaman zaman oyundan düşen 3’lüden Mehmetcan can siperane oyunu ile elinden geleni yapsana takım arkadaşlarından beklediği reaksiyonu alamadı. Mustafa çakılı olan isimdi bazı pozisyonlarda rakibe erken girsede arkadaşlarının kademelerince çok iyi girdi. Onur ise savunmadan daha çok hücumda görev alarak arkasında büyük boşluklar bıraktı. Orta sahada Emir ve Olcay 2’lisi görev aldı. Uyumları iyi olan 2’liden Emir oyunun her 2 yönünde oynamaya çalışması Emirin 2.yarı oyundan düşmesine sebep oldu. Olcay ise şık çalımları ve bilekleri ile etkili olurken skora gidemedi. Forvette ise Lorey görev aldı. Maça çok istekli başlayan lorey maçın ilerleyen dakikalarında bekleneni veremedi.