Tecrübelerin Maçında Puanlar Paylaşıldı!

Gecenin son maçında Alacaat ile Flora Tekstil takımları karşı karşıya gelirken 2 tecrübeli ekibin maçında maç 2 takım adına da oldukça zorlu geçerken Fc Alacaat takımı son dakika golü ile sahadan 1 puanı aldı ve takımlar puanları paylaşarak 4 er puana yükseldiler.
Fc Alacaat takımı maça iyi başlarken ilk yarıda iyi bir performans sergiledi ve devreyi de 2 1 önde tamamladı. İlk yarıda top yüzdesi olarak rakibine bariz üstünlük kuran ekip 2. yarıda skoru koruma içgüdüsüyle geriye çekilince kalelerinde pozisyonlar vermeye başladılar ve kalelerinde golü gördüler. Tabi bundan sonra normal oyunlarına dönseler de kalelerinde bir gol daha görüp şok yaşayan ekip Eray’ın son dakika golüyle hayata tutundular ve belki de ilerleyen haftalarda kıymetini çok daha iyi anlayacakları 1 puanın sahibi oldular. Genel olarak iyi futbol sergilediler fakat geriye yaslanmaları topu rakibin oynamasına sebep oldu, bu bölümlerde kalelerinde çok pozisyon verip ileri uçta etkili olamadılar. Takım oyununu yine sahaya iyi yansıtan ekip bu akşam hücum anlamında çok da tat vermezken mücadele olarak geçer not aldılar ve 1 puanı da aslında hak eden bir oyun sergilediler. Gol Krallığında oturan Ali Rıza ve Fuat ile Eray takımlarının 1 er gollerine imza atan isimler olurken kaleci Mücahit kurtarışlarıyla takımını maç boyunca ayakta tuttu, İsa savunmadaki performansıyla sadece takımının değil sahanın en iyisiydi, rakibin bir çok atağında rakibe dur dedi, Emre Aşık da hava toplarında rakibe geçit vermedi.
Flora Tekstil takımı maça iyi başlayamazken ilk yarıda sahada çok da varlık gösteremedi ve istedikleri oyunu sahaya yansıtamadılar. 2. yarıda rakibin geriye yaslanmasıyla daha baskılı bir oyun sergileyen Tecrübeli ekip son bölümlerde 2 gol birden bulup öne geçseler de bu skoru koruyamadılar ve sahadan 1 puanla ayrıldılar. Rakip takım için söylediğimiz şeyi Flora Tekstil için de söyleyebiliriz ki her ne kadar son dakika golü ile beraberlik kaçsa da bu 1 puanın değerini ilerleyen haftalarda daha iyi anlayacaklardır. Özellikle Flora Tekstil ilk yarıda galibiyeti isteyen bir oyun sergilemedi ve bu akşam çok tutuktular. Hücum anlamında uyumsuz bir görüntü sergileyen ekip aslında genç oyuncularının sayısının fazla olmasına rağmen istedikleri performansı sahaya yansıtamadılar. Buna rağmen son bölümlerde baskılarını arttıran ekip öne geçmeyi de başardı fakat son dakika golüyle yıkıldılar. Metehan savunmada iyi bir maç çıkarıp savunmadan etkili bindirmelerle sürekli gol ararken etkili şutlarla rakip kaleyi oldukça zorladı, maçın kırılma anlarından birinde çizgiden çıkardığı topla rakibin öne geçmesini engelledi. Adem bu akşam 1 golle oynarken tutuk bir görüntü sergiledi, Kadir savunmada yine çok iyi bir maç çıkarırken Özcan istekli oyununu güzel bir golle süsleyip alınan 1 puanda önemli rol oynadı.