Müthiş Bir Geri Dönüş Hikayesi!

Gecenin 2. maçında Kontraatak Fc ile Vişne City takımları karşı karşıya gelirken büyük çekişme içinde geçen maçın ilk yarısı Kontraatak Fc takımının 2 0 lık üstünlüğü ile sona erse de Vişne City takımı 2. yarıda maçı çevirmeyi başardı ve sahadan 4 2 lik skorla galip ayrıldı.
Kontraatak Fc takımı maça çok iyi başlarken çok iyi paslaşmalarla rakip kaleye yine çok iyi gittiler, adeta yıldızlar karması kadrosuyla alışılmış oyununu sergileyen ekip ilk yarıdan 2 0 lık skoru da yakalamasına rağmen 2. yarıda anlamsız bir düşüş yaşadı ve belki de hiç de akıllarında olmayan bir skorla sahadan mağlup ayrılıp sezonun ilk mağlubiyetini yaşadılar. İlk yarıda çok iyi bir Kontraatak takımı vardı fakat 2. yarıda kötü olmasa da nasıl olsa yenerim düşüncesiyle oynayan bir Kontraatak Fc sahada olunca ve yenilen goller çorap söküğü gibi ard arda gelince bunu telafi şansı da bulamadılar ve hesapta olmayan bir mağlubiyet aldılar. Bu mağlubiyetten çıkarılacak en büyük ders tabi ki rehavetin sonuçları diyebiliriz ki hele ki Vişne City gibi tehlikeli bir takıma karşı bu tür rehavet pahalıya patlamış oldu. Takımın en büyük özelliği pas oyunu olsa da bu akşam bireysel oyun tercih edildiğinde çok top kaybı yapıldı ve buna paralel kalelerinde çok gol gördüler. Tabi yenilen peş peşe gollerin oyun disiplininden kopmalarına da sebep olunca son bölümde oyuna tutunamadılar.
Vişne City takımı ilk yarıda istediği oyunu sergileyemezken 2. yarıda biraz daha istekli ve doğru oynamaya başlayınca sahadan çok önemli bir galibiyetle ayrıldılar ve çıkışlarını sürdürdüler. Tabi alınan galibiyette genç oyuncularının sayısının fazla olması ve kanattan etkili ve hızlı ataklar gerçekleştirmeleri en büyük rolü oynarken Özellikle Rıdvan ve Taha rakip orta alanı hızlı geçerek rakip kalede etkili oldular ve bu zorlu maçın kazanılmasında büyük rol oynadılar. Aslına bakılırsa geçen sezon kadrosunda çok uzak bir kadro ile sahaya çıkan ekip ilk yarıda uyum sorunu yaşasa da 2. yarıda daha iyi bir performans sergileyen ekipte savunmanın diri olması ve oyun disiplininden hiç kopmaması maçın en kazanılmasında önemli etkendi. Mustafa kritik hamleleriyle galibiyetin gizli kahramanlarından olurken Yunus da savunmada iyi bir maç çıkardı ve orta alana topu iyi taşıdı. Taha savunmanın solunda iyi bir maç çıkarırken etkili bindirmeleriyle skora ciddi katkı sağlarken Rıdvan orta alanda yine çok hareketliydi ve alınan galibiyette büyük rol oynadı. Kaptan Haktan takımını sürekli motive ederken maç boyunca iyi mücadele etti, Ali orta alanda çok istekliydi, Kalede görev yapan Kaan özellikle 2. yarıdaki kurtarışlarıyla rakip takıma dur dedi, kalesinde güven verdi.