Slimani Lens’e Yine Meydan Okudu!

Gecenin ilk maçında AntiLens Forza Slimani takımı ile Alkolik Bilbao takımları 1 hafta aradan sonra rövanşa çıkarken maça hızlı başlayan taraf Alkolik Bilbao takımı olsa da AntiLens Forza Slimani takımı tecrübesiyle maçı kazanmasını bildi ve ligde 2de 2 yaptı.
Maçtan Notlar;
Alkolik Bilbao takımı maça golle başlamasına karşın 3. bölgede final paslarını iyi yapamadılar ve net pozisyonlardan da sonuç alamadılar. Skor avantajı ellerindeyken farkı açma şansını yakalamalarına karşın bundan sonuç alamayınca ilk yarıya 2 1 yenik giren ekip 2. yarıda oyundan düştü ve sahadan mağlubiyetle ayrıldı.
Tecrübe eksikliği yine en büyük handikapları olurken maçı kazanma şansını yakalasalar da bu fırsatları değerlendiremediler, son bölümlerde savunma güvenliğini elden bırakmaları da bir diğer eksileri oldu.
AntiLens Forza Slimani takımı maça tutuk başlayıp 1 0 yenik duruma düşse de oyunu sonradan toparladı ve 3 puanı cebine koydu. Hem ilk yarıda hem 2. yarıda çok net pozisyonlardan sonuç alamayan ekip buna rağmen istediği 3 puanı alırken Slimani 2. yarıdaki 3 golüyle takımını sırtlayan isim oldu, Ahmet ilk yarıdaki 2 golüyle takımını ayakta tutan isim olurken Okan da orta alanda iyi mücadele etti.
Maçın Adamı: Slimani
Maçın Gümüş Adamı: Ahmet
Maçın Kalecisi: Buğra
Maçın Defansı: Ahmet
Maçın Ortasahası: Okan
Maçın Forveti: Slimani
Maçın Golü: Slimani
Maçın Centilmeni: Sedat