SLİMANİ DURDURULAMIYOR!

Gecenin 2. maçında AntiLens Forza Slimani takımı ile Türkoğlu Spor takımları karşı karşıya gelirken özellikle son bölümleri büyük çekişmeye sahne olan maçta kazanan 4 3 lük skorla AntiLens Forza Slimani takımı oldu ve yükselişini sürdürdü.
AntiLens Forza Slimani takımı maça adeta 1 0 yenik başlasa da çabuk toparlayıp skor avantajını eline almasını bildi. 2. yarıda rahat bir oyun sergileyen ekip son bölümlerde ecel terleri dökseler de skoru korumasını bildi ve geçen maçta yaşadığı kabusu yaşamadılar. Orta alanda Ahmet’in baskılı oyunu takıma ciddi katkı sağlarken Çağatay son vuruşlardaki kalitesiyle galibiyette önemli rol oynadılar. Savunma hattında Harun ve özellikle Yunus yerlerini çok kaybetmezken takıma ciddi katkı sağladılar.
Türkoğluspor takımı maça hızlı başlayıp öne geçse de maç boyunca rakip kaleye yeteri kadar şut çekmeyerek istedikleri golleri bulamadılar. 3. bölgeye kadar iyi gelseler de bitiricilik anlamında istenilen performansı sergileyemediler ve son bölümde rakip kaleyi abluka altına alsalar da beraberlik golünü bulamadılar. Volkan attığı 2 golle takımın en skorer ismi olurken yeteri kadar top alamasa da iyi bir maç çıkardı. Mehmetcan savunmada rakibe göz açtırmazken Mert savunmadan etkili bindirmeler yaptı.
Maçın Adamı : Çağatay
Maçın Gümüş Adamı : Yunus
Maçın Kalecisi : Ozan
Maçın Defansı : Yunus
Maçın Orta Sahası : Ahmet
Maçın Forveti : Çağatay
Maçın Golü : Çağatay
Maçın Centilmeni :Mehmetcan