Sc Terran Yine Kayıplarda…

Gecenin son maçında Sc Terran takımı ile Gümüş Gençlik takımları karşı karşıya geldi. 2 ekibin birbirleri arasındaki ilk maçı 4 1 lik skorla Gümüş Gençlik takımı kazanmış olurken genç ekip 7 maçlık yenilmezliğini geçen hafta kaybetmişti ve yeni bir başlangıç istiyordu. Sc Terran takımı iselige fırtına gibi başlamasına rağmen devamını getiremedi ve uzun haftalardır galibiyete hasret kaldı. Bu maça da 6 kişi başlayan ekip ilk bölümlerde yedikleri gollerle oyundan düştüler ve maçı ilk yarıdan kaybettiler diyebiliriz. Devreye 5 2 geride giren ekip 2. yarıda farkı kapatmaya çalışsa da sahadan 10-6 lık skorla mağlup ayrıldı ve istikrarsız görüntüsünü bu maçta da sürdürdü.
Sc Terran takımı maça eksik başlayarak maçı henüz ilk yarıdan kaybederken 2. yarıda sayısal eşitlik sağlandıktan sonra da maça bir ara tutunur gibi olsa da farkı kapatma şansını çok da bulamadılar ve savunmalarında verdikleri boşluklarla sahadan mağlubiyetle ayrıldılar. Orta alanda Okan’ın yokluğunu hisseden ekip buna rağmen net pozisyonlar bulmasına karşın skor üretmekte çok şanssızdılar ve net pozisyonları harcadılar. Mustafa 3 golle takımın en skorer oyuncusu olurken Ufuk da savunmada oynamasına karşın maçı 2 golle tamamladı.
Gümüş Gençlik takımı için rahat bir maç olurken beklediklerinden daha az zorlandılar ve rakiplerinin 1 kişi eksik başlamasını iyi değerlendirip maçı ilk yarıdan kopardılar. 2. yarıda rakibin savunmada verdiği büyük boşlukları fırsata çeviren ekip net pozisyonlar bulurken bunları iyi değerlendirdiler ve farkı açmata zorlanmadılar. Yeni bir seriye başlayan ekip zirve yolunda emin adımlarla yoluna devam ederken Sedat Yasin ikilisi attıkları 3 er golle galibiyette büyük rol oynadı, İsmet Ertuğrul ikilisi de maçı 2 şer golle tamamladı.
Maçın Adamı: Yasin
Maçın Gümüş Adamı: Sedat
Maçın Kalecisi: Muhammed
Maçın Defansı: İsmet
Maçın Ortasahası: Sedat
Maçın Forveti: Yasin
Maçın Golü: Sedat
Maçın Centilmeni: Ufuk