Kayadibi Gençlik 2. Yarıda Güldü!

Pazar gecesinin ilk maçında Kayadibi Gençlik takımı Türkoğluspor’la karşılaşırken ilk yarısı 3 3 lük skorla tamamlanan maçta 2. yarıya hızlı başlayan Kayadibi Gençlik takımı farkı açtı ve sahadan farklı bir skorla ayrılıp 3 puanı cebine koydu.
Kayadibi Gençlik takımı maça iyi başlasa da karşılıklı gollerle geçilen devre 3 3 lük skorla sona erdi. 2. yarıda tecrübesini ön plana çıkaran ekip skor üretmekte zorlanmazken stoperden orta alana geçip burda iyi işler yapan Enes’in bu akşam hücum hattında olağan üstü gayretiyle maçtan farklı skorla galip ayrıldı. Zaman zaman savunmada zorlanan ekip buna rağmen skor üretme konusunda iyi bir maç çıkarınca galibiyet buna paralel geldi. Kaptan Enes attığı 3 golle geceye damgasını vuran isim olurken Hüseyin de orta alandaki başarılı oyununu 3 golle tamamladı. Atahan ve Eren de attıkları 1 er golle skora katkı sağlayan isimler olurken kaleci Eren ise kurtarışlarıyla iyi bir maç çıkardı.
Türkoğluspor takımı ise yeni bir oluşum içinde maça başlamasına karşın yine de ilk yarıda maça ortak olmayı başardılar ve etkili ataklarla skor üretip devreye 3 3 lük eşitlikle girdiler. 2. yarının başında gelen peş peşe goller takımı oyundan düşürürken bu goller maça havlu atmalarına sebep oldu. Buna rağmen farkı kapatmaya çalışan ekip skor da üretebilmelerine rağmen karşı karşıya net pozisyonlardan sonuç alamayınca mağlubiyet kaçınılmaz oldu ve galibiyet hasretini bu hafta da sürdürdüler. Mehmetcan orta alanda takımın en hareketli ismi olurken skor üretme konusunda çok şansızdı. Enes attığı 3 gol ve performansıyla takımın en ön plana çıkan oyuncusu olurken bu performans galibiyet için yeterli olmadı, Melih de 2 golle takımın bir diğer skorer oyuncusu oldu.
Maçın Adamı: Enes
Maçın Gümüş Adamı: Hüseyin
Maçın Kalecisi: Eren
Maçın Defansı: Eren
Maçın Ortasahası: Hüseyin
Maçın Forveti: Enes
Maçın Golü: Enes
Maçın Centilmeni: Mehmetcan