Sc Terran Seri Peşinde!

Gecenin ilk maçında Kılıçaslantürk Sk ile Sc Terran takımları karşı karşıya geldi. Maçın ilk bölümleri her iki ekip de kontrollü bir oyun sergilerken golü erken bulan taraf ligin yeni ekibi Kılıçaslantürk Sk takımı olsa da Sc Terran takımı iyi pas yapıp rakip kalede etkili ataklar gerçekleştirdi. İlk yarısı Sc Terran takımının 2 1 lik üstünlüğü ile tamamlanırken 2. yarıda farkı açan Sc Terran takımı sahadan 9 2 gibi farklı bir skorla galip ayrılıp yoluna emin adımlarla devam etti.
Sc Terran takımı ilk bölümlerde skor üretmekte zorlansa da pozisyon bulmakta çok da zorlanmadılar ve etkili bir performans sergilediler. İlk yarıda rakip kaleci Ebubekir’i geçmekte zorlanan ekip devrenin sonunda buldukları gollerle ilk yarıyı 2 1 önde tamamlamayı başardı ve 2. yarıya da bu moralle hızlı başladı. Rakibin de oyundan düşmesini fırsata çeviren ekip tecrübesiyle farkı açmasını bildi ve sahadan rahat bir galibiyetle ayrıldı. Savunmadan itibaren iyi paslarla çıkan ekip orta alanda da iyi organize olurken sezonun öne çıkan takımlarından birisi olacağını gösterirken özellikle pas organizasyonlarında oldukça etkiliydiler. Onur attığı 3 golle galibiyette büyük rol oynarken Kaptan Mustafa da istekli oyununu 2 golle süsledi. Ufuk ve Mümin savunmada büyük bir uyumla oynarken İbrahim de geceyi 2 golle tamamlayan isim oldu.
Kılıçaslantürk Sk takımı aslında maça çok iyi başlarken disiplinli oyun anlayışıyla rakiplerine karşı iyi direndiler. İlk bölümlerde mütevazi şekilde ataklar yapan ekip savunma güvenliğini elden bırakmazken Ebubekir’in performansıyla da rakibe geçit vermediler ve devrenin sonlarına kadar skor avantajını ellerinde tuttular. Yedikleri şanssız golle skora denge gelirken ilk yarının sonunda yedikleri golle ilk yarıyı yenik tamamladılar. 2. yarıda skora denge getirme çabaları savunmada büyük boşluklar vermelerine sebep verirken bunun bedelini de farklı bir skorla mağlup olarak ödediler ve lige mağlubiyetle başladılar. Alınan mağlubiyette en büyük etken 2. yarıda kaleci Ebubekir’in oyundan çıkmasıydı diyebiliriz, keza başarılı eldiven ilk yarıda dünyaları çıkardı ve adeta tek başına rakibe dur dedi. 2. yarıda kaleden çıkınca fark bir anda açıldı. Bunun dışında savunmayı boşlamaları ve disiplinden kopmaları en büyük handikapları olurken lige yeni katılan ve ilk maçına çıkan birçok yeni takımın yaşadığı bocalamayı yaşadılar diyebiliriz. Abdullah savunmada maça başlamasına karşın etkili bindirmeler yaptı ve 1 de gole imza attı, 2. yarıda hücumda oynaması doğru bir hamleydi fakat onun yeri boş kalınca oraya başka bir oyuncu savunmaya geçmeyince çok pozisyon verdiler. Alican da ileri uçta istekli bir oyun sergilerken Kaptan Kemal de savunmada çok gayretliydi fakat 2. yarıda takım oyundan düşünce onun da çok yapabileceği birşey kalmadı.
Maçın Adamı: Onur
Maçın Gümüş Adamı: Mustafa
Maçın Kalecisi: Ebubekir
Maçın Defansı: Mümin
Maçın Ortasahası: Onur
Maçın Forveti: Mustafa
Maçın Golü: Abdullah
Maçın Centilmeni: Okan

 

Start a Conversation

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.