Çernobil Fırtınası Geri Döndü!

Gecenin son maçında karşı karşıya gelen Dinamo Yenibağlar ve Çernobil takımlarının karşılaşması nefesleri kesti ve tam anlamıyla müthiş bir maç oldu. Çernobil önceki sezonlarda ligde fırtına gibi esmiş ve özellikle başarılı savunmasıyla hatırlanan bir takımdı ve bugün de aynı bu performansını sürdürerek ligin başarılı takımlarından Dinamo Yenibağları 3 1 gibi net bir skorla geçmesini başardı ve lige galibiyetle başladı.
Çernobil takımı maça iyi başlarken takımın tamamının tecrübeli oyunculardan oluşması ve rakibin de oldukça genç ve koşan bir takım olması sebebiyle ayağa top yaparak rakip kalede etkili olmaya çalıştılar. Naim’in 4. dakikada attığı jeneriklik golle 1-0 öne geçen ekip kalesinde çok pozisyon verse de Furat’ın 19. dakikadaki güzel golüyle devreye 2-0 önde girmeyi başardı. Kaleci Servet’in maç boyunca yaptığı tek hatada topu ağlarında görmelerine karşın skoru korumasını bildi ve sahadan 3 1lik skorla galip ayrılarak önemli bir galibiyetle lige merhaba dedi. Alınan galibiyette şüphesiz en büyük rolü kaleci Servet oynarken en az 20-25 net kurtarışlar yaparak rakibin direncini kırdı ve sadece gecenin değil sezonun en etkili performansını sergiledi. Bunun dışında iyi paslaşmalarla rakip kalede etkili olan ekip 2. yarının başında 2 kez direkleri geçemeyince farkı açma şansını değerlendiremedi. Son bölümlerde gelen golle rahat bir nefes alan ekipte Fuat ve Naim attıkları jeneriklik golle galibiyette büyük rol oynarken orta alanda mücadelesiyle Hasan, savunmada ise Ömer öne çıkan isimler oldular ve maç boyunca rakibe karşı dişe diş mücadele ettiler.
Dinamo Yenibağlar takımı maç öncesi rakibe baktıklarında yaş olarak kendilerinden çok büyük olmaları sebebiyle belki de rahat bir maç geçireceklerini düşünmüş olabilirler fakat rakip kalecinin performansı adeta bütün dirençlerini kırdı. Maç boyunca çok koşup iyi mücadele eden ekip belki de sezonun en çok pozisyon buldukları maçını yaşasalar da gol yollarında kaleciye takılınca galibiyet şansı bulamadılar ve hesapta olmayan bir mağlubiyet aldılar. Genel anlamda performanslarıyla beğeni toplayan ekip sahadan mağlubiyetle ayrılsalar da kesinlikle keyif aldıkları bir maç oldu diyebiliriz. Maçın son bölümlerinde 2 ye 1 pozisyonlarda bile gol şansı bulamayan ekip istekli oyunlarına rağmen rakibe diş geçiremediler. Bireysel anlamda bütün oyuncular üst düzey performans sergilerken takımın tek golünü Kerem kaydetti.
Maçın Adamı: Servet
Maçın Gümüş Adamı: Ömer
Maçın Kalecisi: Servet
Maçın Defansı: Ömer
Maçın Ortasahası: Fuat
Maçın Forveti: Naim
Maçın Golü: Naim
Maçın Centilmeni: Sezgin

Start a Conversation

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.