Sadıçlar Vites Düşürmüyor!

Gecenin son maçında Mezungladbach ile Sadıçlar Fc takımları karşı karşıya gelirken müthiş bir mücadeleye sahne olan maçta kazanan Sadıçlar Fc takımı oldu ve yükselişlerini sürdürdüler.
Sadıçlar Fc takımı maça iyi başlarken ilk bölümlerden skor avantajını eline aldı. 2. Yarıda fark bir ara kapansa da son bölümlerde buldukları gollerle sahadan farklı bir skorla galip ayrıldı ve 3. Sıradaki yerini korudu. Ramazan ‘ın takıma yeniden katılmasıyla hücum hattında daha etkili bir görüntü sergileyen ekip genel anlamda haklı bir galibiyet elde etti. Bu akşam alınan galibiyette en çok göze çarpan takım olmalarıydı ve birbirlerini iyi tamamlayıp açıklarını kapattılar, savunmadan da hücuma iyi destek verip skora katkı sağladılar. Selim ve Ramazan 3 er golle takımın en skorer oyuncuları olurken Emre de maçı 2 golle tamamladı.
Mezungladbach takımı maça iyi ve atak bir oyunla başlarken ilk 15 dakikayı 1 1 lik eşitlikle geçti. Devrenin son bölümlerinde peş peşe gollerle yenik duruma düşen ekip 2. Yarıda bir ara 5 1 e gelen skora rağmen oyundan düşmedi ve çok iyi bir reaksiyon göstererek farkı 1 e kadar indirdi fakat beraberlik golünü bulamayan ekip sahadan farklı mağlubiyetle ayrıldı. Uzun bir ara veren ekip buna rağmen iyi bir maç çıkarırken gol yollarında biraz daha şanslı olsalardı maçtan puan çıkarabilirlerdi. Son bölümlerde gol için yükledikçe savunmayı boş bırakınca açılan farka dur diyemediler. Enes 2 dakikada attığı 2 golle takımını maça ortak etse de bu goller puan için yeterli olmadı, Misafir oyuncu Mehmet Ekici ise maçı 1 gol 2 Asist ile tamamladı.
Maçın Adamı: Ramazan
Maçın Gümüş Adamı: Selim
Maçın Kalecisi: Fatih
Maçın Defansı: Yusuf
Maçın Ortasahası: Selim
Maçın Forveti: Ramazan
Maçın Centilmeni: Enes
Maçın Golü: Yusuf