Naim Maçın Hakkı Beraberlik Dedi!

Gecenin ilk maçında Çernobil ile Cska Filistin takımları karşı karşıya gelirken ilk yarısı düşük tempoda geçen maçta Çernobil devreyi 3 1 önde tamamladı. 2. Yarıda Çernobil 4 1 lik üstünlüğü tamamlasa da Cska Filistin takımı iyi bir geri dönüş yaptı ve sahadan 4 4 lük eşitlikle ayrılarak 1 puanı cebine koydu. Naim son dakikada kaçırdığı net pozisyonla galibiyet şansını değerlendiremezken takımlar puanları paylaştı.
Çernobil takımı maçın genelinde iyi mücadele etse de 2. Yarıda hem kaçırdıkları gollerle hem de savunmada verdikleri boşluklarla ilginç bir müsabaka geçirdiler, sahadan farklı galibiyetle de ayrılabilirdi farklı mağlubiyetle de ayrılabilirdi. Son saniyede net pozisyonu da gole çeviremeyen ekip galibiyet fırsatını değerlendiremezken buna rağmen kötü gidişe 1 puanla dur dedi. Servet kurtarışlarıyla yine gecenin yıldızı olurken Ömer Faruk da savunmada birçok pozisyonda yanlız kalmasına rağmen birçok atağa dur dedi. Gol yollarında Naim ve Mustafa oldukça cömert bir maç geçirirken son vuruşlarda çok şanssızdılar.
Cska Filistin takımı maça iyi başlarken net pozisyonlardan sonuç alamayınca devreyi geride kapattılar. 2. Yarıda 4 1 geriden gelip beraberliği yakalayan ekip Servet in performansını geçemezken sahadan 1 puanla ayrıldılar. Özellikle Reşat ve Harun üst düzey bir performans sergilerken savunmada sıfır hataya yakın oynadılar, Çağatay formda görüntüsünü bu maçta da sürdürürken maçı 3 golle tamamladı.
Maçın Adamı: Çağatay
Maçın Gümüş Adamı: Ömer Faruk
Maçın Kalecisi: Servet
Maçın Defansı: Ömer Faruk
Maçın Ortasahası: Mustafa
Maçın Forveti: Çağatay
Maçın Centilmeni: Reşat
Maçın Golü: Çağatay