Sadıçlar Galibiyetle Başladı!

Günün son maçlarından biri olan maçta Vasco takımı ile ligin yeni takımlarından olan Sadıçlar Fc takımları karşı karşıya geldi. İlk dakikadan itibaren maçın kontrolünü elinde tutan Sadıçlar takımı etkili oyuncuları ile sonuca giderken Vasco takımı rakibine direnmeye çalışıyordu. 20.dakikaya 2-0 önde giren Sadıçlar 3 dakikaya 4 gol sığdırarak farkı birden 6’ya çıkarırken Vasco takımı ise ilk yarının son atağında ilk golünü bularak ilk yarının skorunu 6-1 olarak tahin etti. 2.yarıya gol ile başlayan Vasco takımı umutlansa da Sadıçlar takımı maçın kontrolünü tekrar ellerine alarak maçı 11-4 gibi farklı bir skor ile kazanmasını bildi.
Kaybetme Faktörleri
Maça adeta geride başlayan ekip ilk dakikadan itibaren rakibin üstünlüğünü bir türlü kıramayınca oyunu kendi yarı sahalarında kabul etti. İlk yarı 20.dakikaya kadar dayanabilen ekip 4 dakika oyundan kopunca birden 6-0 geriye düştüler. Bir ara farkı 4’e indirmeyi başaran Vasco takımı genç ve diri rakibinin etkili oyununa çözüm üretemeyince maçı 11-4 gibi farklı bir skor ile kaybetmekten kurtulamadılar. Kalede görev alan Hüseyin oldukça genç ve diri bir görüntü çizerken rakibin etkili ayakları karşısında etkisiz kaldı. Savunmada takım olarak ellerinden geleni yapmaya çalışsa da bir türlü çözüm üretemeyen takımda Fatih takımının ve sahanın en büyüğüydü ve maç boyunca takımını toparlamaya çalışsa da takım arkadaşlarından beklediği reaksiyonu alamayınca yenilgi kaçınılmaz oldu. İleride maç boyunca rakip savunma arasında kaybolan ekipte Mert takımın ve sahanın en genç oyuncusu olsa da sahanın en çok koşan isimlerinden biriydi. İbrahim ise takımının en etkili silahlarından biri olurken zeminden dolayı çoğu pozisyonda kaydı. Takım olarak rakibe göre düzenleri olmayan ekip farklı mağlubiyete boyun eğdiler.
Kazanma Faktörleri
Maça çok hızlı bir giriş yapan genç takım daha 2.dakika Selim ile maçın kilidini açarken 7.dakikada farkı 2’ye çıkardılar. 20.dakikaya rakibin hatalarını bekleyen ekip 20.dakikadan sonra 4 dakikada 4 gol bularak farkı 6’ya çıkardı. ilk yarının son dakikasında kalelerinde golü görseler de 2.yarı oyunun kontrolünü ellerinde tutarak rahat bir oyun ortaya koydular ve maçı 11-4 kazanmasını bildiler. Kalede görev alan Barış bu maç fazla yorulmasa da kritik kurtarışlara imza attı. Savunmada uyumları çok iyi olan ekip rakibine maç boyunca göz açtırmazken Yusuf savunmanın bel kemiğiydi. Maç boyunca bütün kafa toplarında neredeyse müdahalede bulunan Yusuf çok iyi bir maç çıkardı. İleride istedikleri her şeyi yapan ekipte Ali forvette bitiriciliği ile dikkat çekti. Son vuruşlardaki ustalığı ile 4 gol bulan Ali takımının en etkili oyuncularındandı. Takımın ve maçın yıldızı olan Emre ise orta sahada hem defansta hemde hücumda çok fazla efor sarf ederken oyun görüşü ile takımının rahat bir oyun ortaya koymasını sağladı. Takım olarak uyumları ve dinamikleri çok iyi olan Sadıçlar takımı ligdeki ilk maçında rahat bir şekilde galibiyete uzandı.
Maçın Adamı:Emre (Sadıçlar)
Maçın Gümüş Adamı:Ali
Maçın Golü:Emre(Vasco)
Maçın Kalecisi:Barış
Maçın Defansı:Yusuf
Maçın Orta sahası:Emre
Maçın Forveti:Ali
Maçın Centilmeni:Mert