Bağlarbaşı City Siftah Dedi!

Gecenin son maçında Bağlarbaşı City ile Bursalona takımları karşı karşıya gelirken maça iyi başlayan Bursalona takımı olsa da kazanan Bağlarbaşı City oldu ve genç ekip 6 haftalık galibiyet hasretini bitirip ligde siftah dedi.
Kazanma Faktörleri:
Bağlarbaşı City takımı aslında maça çok iyi başlayıp rakip kalede net pozisyonlar bulsalar da bunları değerlendirmekte yine bocaladılar ve kalelerinde gördükleri şok gollerle yenik duruma düştüler. Buna rağmen Emirhan’ın ipleri eline almasıyla ayağa kalkan ekip peş peşe buldukları gollerle 5 dakikaya 4 gol sığdırıp rakibin direncini kırdılar ve skor avantajını eline aldılar. Maçın genelinde oyun kontrolü kendilerindeydi ve hak ettikleri bir galibiyet aldılar diyebiliriz. Emirhan attığı 5 golle geceye damgasını vuran isim olurken kaptan Furkan da 2 gollük katkıyla galibiyette büyük rol oynadı.
Kaybetme Faktörleri:
Bursalona oyun olarak maça iyi başlayamasa da erken bulduğu gollerle skor avantajını eline aldı. Buna rağmen bu avantajı kullanamayan ekip hiç de hesaptan olmayan bir mağlubiyet aldı diyebiliriz. Alınan mağlubiyette en büyük etken orta alanda iyi oyun kuramadılar ve rakip kaleye iyi gidemediler. Bunun dışında çok net pozisyonlar bulmalarına rağmen bunlardan sonuç alamayan ekip şanssız gecelerindeydi diyebiliriz.
Maçın Adamı: Emirhan
Maçın Gümüş Adamı: Furkan
Maçın Kalecisi: Eyüp
Maçın Defansı: Oğuzhan
Maçın Ortasahası: Emirhan
Maçın Forveti: Furkan
Maçın Golü: Furkan
Maçın Centilmeni: Dalyan