Revirlik Liverpool Kayıplarda…

Gecenin 2. maçında Lider Liverpool ile Doruk Sağlık takımları karşı karşıya gelirken maça iyi başlayan Doruk Sağlık güçlü rakibini 5 2 lik skorla geçti ve galibiyet serisini sürdürdü.
Kazanma Faktörleri :
Doruk Sağlık takımı özellikle hücum hattındaki etkili silahlarını iyi kullanarak sonuca giderken maçı kazanmasında en büyük faktör buydu. Rakibin dağınık savunmasına karşı net pozisyonlar bulan ekip rakip kalecinin başarılı performansına rağmen son bölümlerde farkı açtı ve sahadan farklı bir skorla galip ayrılarak 5 puanı ceplerine koydular. zaman zaman rakibin atak futboluna karşı savunmada zorlansalar da bunu fırsata çevirip kontra toplarda rakip kalede de etkili olup goller buldular. Ömür ve Kadir ikilisi attıkları 2 şer golle galibiyette büyük rol oynarlarken kaleci Fatih kurtarışlarıyla yine kalesinde güven verdi.
Kaybetme Faktörleri:
Liverpool takımı adeta revire dönerken Emrecan ve Şahin gibi 2 etkili silahını sakatlığa kurban verince özellikle hücum hattında köklü değişime gitmek zorunda kaldılar. Takım A dan Z ye neredeyse komple değişik bir kadro ile sahaya çıkarken özellikle savunma hattında ahenk yok denecek kadar azdı, iyi mücadele etseler de birbirlerinden kopuk bir görüntü sergilediler. Hücum hattında da her ne kadar birbirleriyle oynamamış olan 3 oyuncu görev yapsa da istekli oyunlarıyla rakip kalede etkili olmayı başardılar ve uzun süre maçı beraberlikle götürmesini bilip maça ortak oldular fakat bitiricilik konusunda yeteri kadar yüksek yüzde ile oynayamayınca rakibin gollerine karşılık veremediler ve sahadan mağlubiyetle ayrıldılar. Bu kadar eksiğe rağmen verilen mücadele gayet iyi olurken son bölümlerde savunma oyundan düşmeseydi sahadan en az 1 puanla ayrılabilirlerdi.
Maçın Adamı: Kadir
Maçın Gümüş Adamı: Ömür
Maçın Kalecisi: Fatih
Maçın Defansı: Levent
Maçın Ortasahası: Kadir
Maçın Forveti: Ömür
Maçın Golü: Kadir
Maçın Centilmeni: Metin