Palermo’yu Kaptanı Hüseyin Sırtladı!

Gecenin son maçında Palermo ile Brothers takımları 3 0 ın rövanşında karşı karşıya gelirken büyük çekişme içinde geçen maçın son bölümlerine 2 2 lik skorla girilmiş olsa da Palermo son dakikalarda bulduğu golle sahadan 3 2 lik skorla galip ayrıldı ve zirve yarışını sürdürdü.
Kazanma Faktörleri :
Kadro konusunda son dönemlerde zorlanan Palermo takımı bu akşam da istediği oyunu sergileyemezken net pozisyonlar bulmasına rağmen aradıkları golleri bulmakta oldukça zorlandılar. Genel anlamda oyuna hakim olan taraf olsalar da skor üretmekte zorlanmaları onları strese soksa da tecrübeleri ile son dakikaya 1 gol daha sığdırıp 3 puanı ceplerine koydular. Savunmada dirençli bir görüntü sergileyen ekip rakibe çok da pozisyon vermezken hücumda Murat ve Hüseyin’le etkili olup Metehan’ın etkili şutlarıyla sürekli gol aradılar. Hüseyin attığı 3 golle geceye damgasını vuran isimdi, golleriyle takımını sırtlayıp galibiyete taşıdı.
Kaybetme Faktörleri:
Brothers takımı için aslında kaybetme faktörleri yerine yaptıkları olumlu işleri yazabiliriz zira maçın öncesinde hem tecrübesi ile hem de sıralamadaki yeri ile Palermo takımı maçın favorisiydi fakat Brothers da eski sezonlara bakışla bu sezon bambaşka bir performans sergiliyor ve üst sıra takımlarına kök söktürmeye devam ediyor. 2 hafta önce Mainz i yenen genç ekip bu akşam da Palermo yu oldukça zorlarken son bölümlerine beraberlikle girmelerine rağmen son dakikada yedikleri golle sahadan mağlubiyetle ayrıldılar. Hücum hattına ve kale bölgesine yapılan takviyelerle artık play off potasında yer almak isteyen ekip iyi mücadele etti,, ilk golü de bulan taraf oldu. Çok atak yapamasa da kontra toplarla etkili olmaya çalışan ekip aradıklarını çok da bulamasa da yine de oynadıkları oyunla gelecek adına umut verdiler. Misafir kaleci Ahmet performansıyla takımını maç boyunca ayakta tutarken Emre ve Şahin takımlarının 1 er golüne imza atan isimler oldular.
Maçın Adamı: Hüseyin
Maçın Gümüş Adamı: Metehan
Maçın Kalecisi: Güray
Maçın Defansı: Kadir
Maçın Ortasahası: Hüseyin
Maçın Forveti: Metehan
Maçın Golü: Şahin
Maçın Centilmeni: Talha