Rakamlarla 2018 Açılış Sezonu

Cesse Halısaha Ligi 2018 Açılış Sezonunda ligler sona erdi.Merkez Konferansta 73,Yıldırım Konferansında 31 ve Çalı Konferansında 17 takım kendi konferanslarında şampiyonluk için büyük bir mücadele verdiler.Toplam 121 takımın mücadele ettiği 2018 Açılış Sezonunda Merkezde ilk 12,Yıldırım ilk 7,Kestelde ise ilk 3’e giren takımlar playoff oynamaya hak kazandı.Kestel Konferansında Yıldızspor şampiyon olurken,Yıldırım Konferansı şampiyonu pazar günü,Merkez Konferans şampiyonu ise perşembe günü belli olucak.

Bu sezon tüm konferanslarda en fazla maça çıkan takım 27 şer maçla Merkez Konferanstan KontraAtak Fc ve Kayadibi Gençlik takımları oldu.

Bu sezon ligde en fazla galibiyet alan takım ise 19 galibiyetle Merkez Konferansını lider bitiren KontraAtak Fc takımı oldu.

Ligde en fazla berabere kalan takım ise Merkez Konferans takımlarından 5 beraberlikle Gümüş Gençlik takımı oldu.

Bu sezon Merkez Konferanstan Torulspor ile Yıldırım Konferansından Uludağ Fc bu sezon sadece 3 maçta sahadan yenik ayrılarak playoff oynayan takımlar arasında en az mağlubiyet alan takımlar oldu.

Bu sezon tüm konferanslarda en fazla puanı toplayan takım 86 puanla KontaAtak Fc takımı oldu.

Geçtiğimiz sezon olduğu gibi yine ligimize yoğun ilgi gösteren tüm takımlarımıza teşekkür ederiz.Pazar günü itibariyle Konferans şampiyonları belli olucak ve Bursa finali için heyecan başlayacak.Ligimize katılan,playofflara kalan ve şampiyonluk hesapları yapan tüm takımlara başarılar dileriz.