Premier Ligde Yeni Nesil İlk Galibiyetinin Aldı!

 Premier Lig 4.hafta maçında Yeni Nesil ile Green Boys takımları karşı karşıya geldi. Green Boys takımı maça golle başlarken ilerleyen dakikalarda Yeni Nesil takımı baskısını arttırdı ve ilk yarının son dakikalarında skoru eşitledi. 2.yarının  başında Green Boys takımı skoru bir kez daha eşitlese de skoru koruyamayınca Yeni Nesil takımı art arda goller ile öne geçmeyi başardı ve Yeni Nesil takımı maçı 5-3 kazanarak Premier Ligde ki ilk puanını aldı.

kazanma Faktörleri 

Maça kalesinde gol görerek başlayan Yeni Nesil ilk yarının sonlarında bulduğu gol ile skoru eşitlese de 2.yarının başında bir kez daha geriye düştü. Fakat çok iyi bir reaksiyon gösteren ekip maçı zor da olsa kazanmayı başardı. Kalede görev alan Samet kalesinde bir çok gol pozisyonunu engellemeyi başarırken kurtarışları ile takımı gerideyken farkın açılmasını engelledi. Savunmada zaman zaman açıklar veren ekipte Volkan savunmayı toparlayan kişiydi. Kademelere çok iyi giren Volkan müdahaleleri ile dikkat çekti. İleride yetenekli ayaklara sahip olan ekipte Muharrem takımını bir maestro gibi yönetirken oyun görüşü ile kilidi açan isimdi. Maçın yıldızı olan Furkan ise bitiriciliği ile rakibi zorlarken maçın kaderini belirleyen kişiydi. Maçta 2 kez geriye düşmesine rağmen maçtan kopmayan Yeni Nesil takımı maçı kazanmayı başararak ilk galibiyetine ulaştı.

Kaybetme Faktörleri

Maça gol ile başlayan Green Boys ilk yarı girdiği ataklardan eli boş dönünce ilk yarı beraberlik ile bitti. 2.yarının başında bir kez daha öne geçse de bir türlü skoru korumayı başaramayan ekip maçı kaybetmekten kurtulamadı. Kalede görev alan Arda kalesinde bir çok güzel kurtarışa imza atsa da yediği gollerde yapabilecek fazla bir şeyi yoktu. Savunmada ise çok çabuk oyundan düşen ekipte Yakup maç boyunca savunmasını terk etmezken takım arkadaşlarının açıklarını kapatırken çok fazla efor sarf etti. İleride ise bireysel yetenekler ile sonuca giden ekipte Oktay uzaktan attığı şutlar ile rakibi zorlarken Burak ise takımının pas alışverişini gerçekleştiren kişiydi ve topu çok iyi çevirdi. Akif ise takımının en efektif ismiydi. Sahada basmadık yer bırakmayan Akif 2 gol ile takımını sırtlamaya çalışsa da performansı mağlubiyeti engellemeye yetmedi. Maçta 2 kez öne geçse de skoru korumayı başaramayan ekip maçı kaybetmekten kurtulamadı.

Maçın Adamı:Furkan
Maçın Gümüş Adamı:Akif
Maçın Golü:Furkan
Maçın Kalecisi:Samet
Maçın Savunması:Volkan
Maçın Orta sahası:Akif
Maçın Forveti:Furkan
Maçın Centilmeni: