Milanyum İle Vişne City Yenişemedi!

Milanyum ile Vişne City takımlarının karşı karşıya geldiği günün 2.maçında ilk yarı 2 ekipte temkinli bir oyun sergilerken ilk yarıyı genç ekip Milanyum takımı 1-0 önde tamamladı. 2.yarı Vişne City skoru eşitlemeyi başarsa da Milanyum takımı art arda goller ile skoru 3-1’e getirmeyi başardı. Skordan dolayı savunmaya çekilen Milanyum takımı kalesinde bir çok pozisyon görürken Vişne takımı ise baskısını arttırarak skoru eşitlemeyi başardı. Maçın son anlarında 2 ekipte galibiyet için gol arasa da maçtan başka gol sesi çıkmayınca maç 3-3 beraberlik ile sonuçlandı.

Milanyum

Maça temkinli başlayan genç Milanyum takımı ilk yarı rakibini tartarken ilk yarıyı önde kapatmayı başardı. 2.yarı skor eşitlense de 2 fark ile öne geçmeyi başaran ekip savunmaya çekilince kalesinde goller görerek maçtan beraberlik ile ayrıldı. Kalede görev alan Eren genç yaşına rağmen kalesinde çok olgun bir duruş sergiledi. Refleksleri ile dikkat çeken Eren performansı ile büyük beğeni topladı. Savunmada birbirlerinin açıklarını çok iyi kapatan ekipte Burak savunmanın bel kemiğiydi. Savunmada rakibin çoğu atağını kesmeyi başaran Burak savunmayı toparlayan isimdi. İleride topu çok iyi çeviren ekipte Ömer bugün hem savunmada hemde hücumda  basmadık yer bırakmazken oyun görüşü ile fark yarattı. Ömer ise bitiriciliği ile dikkat çekerken pozisyon bilgisi ile golü adeta kokladı. Attığı goller ile takımını öne geçiren Ömer elinden geleni yapsa da takımı geriye yaslanınca istediği toplar ile buluşamadı. Maçta 2 kez öne geçmesine rağmen skoru tutmayı başaramayan ekip beraberliğe boyun eğdi.

Vişne City

Maça baskılı başlasalar da ilk yarı bir türlü golü bulamayan Vişne City takımı ilk yarıyı 1 fark ile geride tamamlarken 2.yarı beraberliği sağlasalar da tekrar geriye düşen ekip 2 farkla geriye düşse de oyun disiplininden kopmayarak beraberliği kurtarmayı başardı. Kalede görev alan Mahmut kalesinde adeta devleşti. Bir çok kurtarışa imza atan Mahmut takımını ayakta tutan isimdi. Savunmada çok fazla açık veren ekipte Haktan tecrübesi ile takımına seviye atlatırken genç rakiplerini durdurmak için çok fazla efor sarf etti. İleride tek toplar ve yetenekli oyuncuları ile sonuca gitmeye çalışan ekipte Taner takımının ataklarını şekillendirirken tekniği ile fark yarattı. Rıdvan ise takımının en genç ismiydi. Oldukça efektif olan Rıdvan takımını taşırken attığı goller ile beraberliği kurtaran kişiydi. Genç rakibi karşısında çok fazla zorlanan ekip zor da olsa beraberliği kurtarmayı başardı.

Maçın Adamı:Ömer
Maçın Gümüş Adamı:Rıdvan
Maçın Golü:Rıdvan
Maçın KalecisiEren
Maçın Savunması:Burak
Maçın Orta sahası:Rıdvan
Maçın Forveti:Ömer
Maçın Centilmeni:Atamert