Parma Yükselişini Sürdürüyor!

Gecenin son maçında dağlılar Fc ile Parma takımları karşılaşırken ilk yarısı Parman’ın 4 1 lik üstünlüğüyle sona eren maçta kazanan 8 4 lük skorla Parma takımı oldu ve yavaş yavaş üst sıralara tırmanmaya başladı.
Dağlılar takımı maça ideal kadrosundan uzak bir görüntü ile sahaya çıkarken ilk bölümlerde kontra toplarla rakip kalede etkili olmaya çalıştılar. İsmail’in Yokluğunda İsa tek başına bir şeyler yapmaya çalışırken rakip Kalede zaman zaman tehlikeli ataklar yaptılar. Rakibin ataklarını durmakta zorlanan ekip devreye 4 1 geride girse de ikinci yarıya hızlı başladı ve ne çok net pozisyonlarla farklı kapatma şansı yakaladılar. Bu pozisyonlardan sonuç alamayan ekip bir ara farkı bire kadar indirse de son bölümlerde yedikleri gollerle sahadan farklı bir skorla mağlup ayrıldılar. Barkın etkili kurtarışları ile takımına ayakta tutan isim olurken İsa attığı 3 golle takımın en Skorer oyuncusu oldu.
Parma ise maça iyi başlarken etkili şutörleri ile rakip kalede sürekli gol aradılar aradıklarını bulmakta zorlanmadılar. İlk yarıya avantajlı bir skorla önde giren ekip ikinci yarıda kalelerinde çok pozisyon verseler de son bölümlerde oyuna tekrar ağırlıklarını koydular ve buldukları gollerle sahadan rahat bir galibiyetle ayrıldılar. Son iki maçta attığı gollerle takımını sırtlayan Emre Bugün de attığı 4 golle geceye damgasını vuran isim oldu performansıyla takımının galibiyetinde büyük rol oynadı. İleri uçta İsmail istediği toplar alamasa da çok istekli bir görüntü sergiledi maçı da 1 golle tamamladı. Osman yerinde hamleleriyle savunmada yine ön plana çıkan isim olurken Ahmet de savunmada çok iyi mücadele etti, ikinci yarıda Kaleden çıkıp oyuna geçen Cihat takımının orta alandaki direncini arttırırken mücadelesi ile alkış aldı.
Maçın Adamı: Emre
Maçın Gümüş Adamı: Yusuf
Maçın Kalecisi: Cihat
Maçın Defansı: Osman
Maçın Ortasahası: Emre
Maçın Forveti:İsmail
Maçın Golü:Fatih
Maçın Centilmeni: Erhan