Kaptan Enes 3 Gol ve 3 Puanla Döndü!

Maçın Adamı: Enes
Maçın Gümüş Adamı: Bahadır
Maçın Kalecisi: Eren
Maçın Defansı: Eren
Maçın Ortasahası: Enes
Maçın Forveti: Hüseyin
Maçın Golü: Melih
Maçın Centilmeni: Fırat
Gecenin maçında teşkilatı mahsusa ile Kayadibi gençlik takımları karşı karşıya gelirken maça hızlı başlayan taraf teşkilatı mahsusa takımı olsa da ve henüz 3. dakikada 1 0 öne Geçse de ilk yarı Kayadibi gençlik takımının 4 2 lik üstünlüğü ile sona erdi. Skor avantajını elinde bulunduran Kayadibi gençlik takımı oyunu rahatlatınca bitime 10 dakika kala yedikleri goller ile Skora denge gelince panik yaşamalarına rağmen Kaptan Enes’in attığı golle maçtan 3 puanla ayrıldı ve galibiyet hasretini sona erdirdiler.
Kayadibi gençlik takımı son 10 dakika dışında Maç boyunca etkili bir performans sergilerken etkili paslaşmalar yaptılar rakip Kalede çok net pozisyonlar buldular 5 gol atmalarına karşın en az 3 mislini Kaçırdılar diyebiliriz. Hücum anlamında zengin bir maç geçiren ekip kalelerinde çok da ciddi tehlike yaşamazken son bölümlerde ciddiyetten uzaklaşmalarının bedelini Az daha mağlubiyetle ödüyorlardı. Savunmadan yaptıkları bindirmelerle rakip yarı alanda etkili olan ve rakibe çok da pas yaptırmayan ekip oyun kontrolünü genel anlamda elinde tuttu. Kaptan Enes kaçırdığı goller rağmen attığı 3 golle gecenin adamı olurken takımını ipten aldı diyebiliriz. Bahadır da orta alanda mücadeleci bir oyun sergilerken takımın bu akşam şanssız ismi Hüseyindi ve çok net pozisyonları cömertçe harcadı. Eren Emre Kudret üçlüsü savunmada disiplinlerinden hiç kopmazken kaleci Eren de rahat bir maç geçirdi.
Teşkilatı mahsusa takımı bu maçtan da mağlubiyetle ayrılırken birazcık zamana ihtiyacı olduklarını düşünüyorum. Maça Çok tutuk başlayan ekip henüz 3.dakikada gol bulan taraf olsa da özellikle hücum yapmakta çok zorlandılar topu rakip yarı alana taşıyamadılar. İlk yarıda yokları oynayan ekip ikinci yarıya biraz daha istekli başlarken bitime 10 dakika kala peş peşe bulduğu gollerle Skora dengeyi getirmeyi başardılar. Hemen ardından yedikleri golle yenik duruma düşen ekip yeniden beraberlik golü için yüklense de aradıkları golü bulamadılar ve sahadan mağlubiyetle ayrıldılar. Tek eksikleri tecrübe olan ekipte oyunu biraz daha önde kursalar daha çok pozisyon bulabilirler diye düşünüyorum. Genel anlamda üçlü çakılı savunma şeklinde oynayan ekip orta alana Destek veremeyince rakip yarı alanında çoğalamıyorlar ve pozisyona girmekte zorlanıyorlar. Ayrıca şut konusunda çok cömert davranan ekip rakip Kaleyi Zorlayacak çok da şut çekmediler çektikleri çoğu şutta gol ile sonuçlandı. Melih yine attığı 3 golle takımının en skorer oyuncusu olurken Hakan ileri uçtaki en etkili isimli diyebiliriz net pozisyonlardan sonuç alamasa da rakibi en çok zorlayan oyuncu oldu. Fırat Orta alanda çok hareketli bir görüntü sergilerken biraz daha kendine güvenerek oynarsa takımına çok daha fazla katkı sağlayabilir.