Park Plaza Dört Dörtlük

Günün 2.maçında Park Plaza takımı ile Bomonti United takımları karşı karşıya geldi. Maça 2 takımda etkili başlarken Park Plaza takımından Galip art arda 2 gol ile maçın ibresini Park Plaza takımına çevirirken Bomonti takımı 13.dakikada Mahmut ile karşılık vermeyi başardı. İlk yarının kalan dakikalarında 2 ekipte gol pozisyonuna girse de aradıkları golü bulamayınca ilk yarı 2-1 Park Plaza takımı üstünlüğü ile geçildi. 2.yarı beraberlik golü için Bomonti takımı baskılı başlasa da bir türlü aradığı golü bulamazken Park Plaza takımı çok iyi bir savunma yaparak skoru korudu. Maçın son anlarında Bomonti takımı beraberlik için riskleri arttırınca savunmada çok fazla açıklar vermeye başladı. Bu açıkları çok iyi değerlendiren Park Plaza takımı maçın son dakikalarına 2 gol bulmayı başardı ve maç 4-1 Park Plaza’nın üstünlüğü ile bitti.

Kazanma Faktörleri 
Maça oldukça etkili başlayan Park Plaza takımı ilk yarı Galibin iyi oyunu sayesinde üstün tamamlamayı başarırken 2.yarı rakibin baskısını çok iyi püskürten ekip maçın son anlarında bulduğu goller ile maçı net bir skor ile kazanmayı başardı. Kalede görev alan Mustafa kalesinde mükemmel bir maç çıkarırken yaptığı kurtarışlar ile takımını ipten aldı, 2.yarı kalesini gole kapatmayı başaran Mustafa takımının galibiyette ki baş mimarlarındandı. Savunmada çok fazla yıpranan ekipte Uğur savunmada her topa atlayan isimdi. Takım arkadaşlarını maç boyunca yönlendiren isim takımına seviye atlattı. İleride bireysel yetenekler ile sonuca giden Park Plaza takımında Muhammed maçın fişini çeken isimdi. Fırsatçılığını konuşturan Muhammed rakibin risk aldığı dakikalarda bulduğu goller ile rakibin umutlarını söndüren isimdi. Maçın yıldızı olan Galip ise maçın açılışını yaparken bitiriciliği ve oyun görüşü ile fark yarattı.

Kaybetme Faktörleri 
Maça rakibin baskısı ile başlayan ekip savunmadan fazla çıkmazken kalesinde 2 gol gördü, ilk yarıyı 1 fark ile kapatmayı başaran Bomonti takımı 2.yarı aradığı beraberlik golünü bir türlü bulamayınca son dakikalarda takım halinde golü ararken kalesinde 2 gol daha gördü ve maçı 4-1 kaybetmekten kurtulamadı. Kalede görev alan Mustafa güzel kurtarışlara imza atsa da yediği bir kaç golde pozisyon hatası vardı. Savunmada çok çabuk dağılan Bomonti takımında Yasin maç boyunca savunmasını terk etmezken genel olarak yalnız kaldı, ileride bir türlü açılamayan ekip gol üretme konusunda sıkıntı yaşarken Mahmut takımının tek golünü atan isimdi. Maçta attığı golden sonra çok pasif bir maç çıkaran Mahmut biraz daha efektif olabilirdi. Doğan B. ve Doğan D. ise bir çok gol pozisyonuna girse de 2 oyuncuda pozisyonların sonunu getiremeyince yenilgi kaçınılmaz oldu.

Maçın Adamı:Galip
Maçın Gümüş Adamı:Mustafa (Park Plaza)
Maçın Golü:Galip
Maçın Kalecisi:Mustafa
Maçın Savunması:Uğur
Maçın Orta sahası:Galip
Maçın Forveti:Muhammed
Maçın Centilmeni:Berkan