GreenBoys Bildiğimiz Gibi

Günün ilk maçında Green Boys ile Flora Tekstil takımları karşı karşıya geldi. Maça 2 takımda temkinli başlarken Green Boys takımı 12.dakikada Özcan ile öne geçerken bu gole çok iyi reaksiyon gösteren Flora Tekstil takımı önce Enes ile beraberliği sağlarken 1 dakika sonrada Yasin ile öne geçmeyi başardı. Öne geçtikten sonra Flora takımı tempoyu yavaşlatsa da Green Boys takımı ilk yarının son anlarında Yunus ile 2 gol bulmayı başardı ve ilk yarı Green Boys takımının 3-2 üstünlüğü ile geçildi. 2.yarıya Flora takımı baskılı başlasa da Green Boys takımı oyunu tutmayı başarırken 38.dakikada fark 2’ye çıksa da aynı dakikada karşılık veren Flora takımı beraberlik golünü bulamayınca Green Boys takımı maçın son anlarında bir gol daha bularak maçı 5-3 kazandı.

Kazanma Faktörleri
Maça oldukça etkili başlayan Green Boys takımı öne geçmeyi başarsa da 2 dakikada, birden geriye düştü. Bu gollerin etkisini üzerlerinden atmaları kısa süren ekip ilk yarıyı önde tamamlamayı başardı. 2.yarı oyunun temposunu belirleyen ekip maçı zor da olsa kazanmayı başardı. Kalede görev alan Onur kalesinde devleşirken refleksleri ile maçı tutan isimdi. Savunmada çok uyumlu olan ekipte Mert Y. savunmanın bel kemiğiyidi. Bir çok kritik müdahalede bulunan Mert zaman zaman oyunu da yönlendirdi. İleride oldukça hareketli olan ekipte Özcan açılışı yaparken pasları ile dikkat çekti. Yunus bitiriciliği ve fırsatçılığı ile takımını öne geçirirken pozisyon bilgisi çok iyiydi. Maçı koparan isim olan Burak ise attığı 2 gol ile yıldızlaşırken takımının ataklarını şekillendiren isimdi. Oldukça teknik bir oyuncu olan Burak ince bilekleri ile göz doldurdu. Maçta geriye düşseler de oyun disiplininden kopmayan ekip zor da olsa Galibiyete ulaşmayı başardı.

Kaybetme Faktörleri
Maça temkinli başlayan Flora Tekstil takımı geriye düşse de hemen karşılık vererek öne geçmeyi başardı, fakat skoru koruyamayan ekip ilk yarıyı geride tamamladı. 2.yarı baskı kursalar da bir türlü beraberlik golünü bulamayan ekip maçı 5-3 kaybetmekten kurtulamadı. Kalede görev alan Aydın maç boyunca bir çok kurtarışa imza atarken yediği bir kaç golde hatası vardı. Savunmada elinden geleni yapan ekipte Nazmi savunmada çakılı oynayan kişiydi, savunmasını maç boyunca terk etmeyen Nazmi zaman zaman yalnız kaldı. İleride zaman zaman etkili bir oyun sahaya yansıtan ekipte Enes maçın açılışını yapan kişiydi. Takımının ataklarını yönlendiren Enes takım arkadaşlarını maç boyunca beslese de takım arkadaşları bu pasları fazla değerlendiremedi. Takımının en etkili ismi olan Yasin ise takımının en efektif ismiydi, sahada basılmadık yer bırakmayan Yasin bitiriciliği ile fark yaratırken attığı 2 gol ile takımına katkıda bulunsa da bu mağlubiyeti engellemedi. Rakibine göre oldukça olgun olan ekip rakibin genç ayaklarını durdurmakta zorlanınca yenilgi kaçınılmaz oldu.

Maçın Adamı:Burak
Maçın Gümüş Adamı:Yunus
Maçın Golü:Özcan
Maçın Kalecisi:Onur
Maçın Savunması:Mert Y.
Maçın Orta sahası:Burak
Maçın Forveti:Yunus
Maçın Centilmeni:Kadir