Palermo’nun Liderlik Aşkı Sürüyor

Günün son maçında Palermo ile Özkürtün Gençlik takımları karşı karşıya geldi. Maç çok tempolu başlarken Palermo takımı dakikalar ilerledikçe maça ağırlığını koydu. Kaptan Hüseyin ile açılışı yapan Palermo takımı 9.dakikada öne geçmeyi başardı. İlk yarının kalan dakikalarında Özkürtün takımı beraberlik için bastırsa da bir türlü aradığı golü bulamadı. İlk yarının son anlarında kaptan Hüseyin bir kez daha sahneye çıkarak takımını rahatlatan golü buldu ve ilk yarı 2-0 Palermo takımının üstünlüğü ile geçildi. 2.yarı farkı azaltmak için risk alan Özkürtün takımı savunmada açıklar verince maçın yıldızı Hüseyin 1 gol daha bularak maçı kopardı, 35.dakikada Özkürtün takımı Kerim ile umutlansa da kalan dakikalarda golü bulamayınca maçı 3-1 Palermo takımı kazandı.

Kazanma Faktörler

Maça çok iyi bir başlangıç yapan Palermo takımı dakikalar ilerledikçe rakibi baskı altına almayı başardı ve ilk yarıyı 2-0 önde tamamladı. 2.yarı karşılıklı goller ile maçı 3-1 kazanan ekipte kalede görev alanı Güray kurtarışları ile takımını önde tutarken takım arkadaşlarının motivasyonunu hep yüksek tutmaya çalıştı. Savunmada çok iyi bir uyum yakalayan ekipte Barış ve Kadir birbirlerini tamamlarken Barış çok iyi bir şekilde kademelere girerken Kadir ise hava toplarında ki hakimiyeti ile rakiplerine göz açtırmadı. İleride zaman zaman bocalasalar da kaptanları ile sonuca gitmeyi başaran ekipte Murat hızı ve tekniği ile takım arkadaşlarına pozisyon hazırlarken kaptan Hüseyin ise her zaman ki gibi bitmek bilmeyen enerjisi ile sahada basılmadık yer bırakmadı. Çok iyi bir performans ortaya koyan Hüseyin bitiriciliği ve pozisyon bilgisi ile maçı koparan isimdi. Gün geçtikçe birbirlerine daha fazla alışan Palermo takımı net bir skor ile galibiyete ulaştı.

Kaybetme Faktörleri

Maça dengeli başlayan Özkürtün takımı rakibin hatasını ararken kalesinde golü gördü. Sonrasında biraz toparlanan ekip beraberlik golü için bastırsa da golü bulamayınca ilk yarının son dakikasında kalesinde golü gördü ve ilk yarıyı 2-0 geride tamamladı. 2.yarının başlarında 3 farklı geriye düşen ekip maçı 3-1 kaybederken kalede görev alan Mutlu bir çok güzel kurtarışa imza atsa da yediği gollerde yapabilecek fazla bir şeyi yoktu. Savunmada çok koşan ekipte Onur çok fazla pozisyona müdahale de bulunurken Dursun ise çok kolay geçildi. İleride bir türlü sonuca gidemeyen Özkürtün takımında Recep bir çok gol pozisyonuna girse de son vuruşlarda sıkıntı yaşayınca Özkürtün takımı skor üretemedi. Takımının tek golüne imza atan Kerim ise takımını maç boyunca ayakta tutmaya çalışırken attığı gol ile de takımını umutlandırdı, fakat takım arkadaşlarından beklediği reaksiyonu alamayan Kerim’in de yapacak fazla bir şeyi yoktu. Takım olarak bir kaç eksiği olan Özkürtün takımı bu eksikliklerini de kapattığında şampiyonluk adaylarından biri olacaktır.

Maçın Adamı:Hüseyin
Maçın Gümüş Adamı:Güray
Maçın Golü:Hüseyin
Maçın Kalecisi:Güray
Maçın Savunması:Kadir
Maçın Orta sahası:Hüseyin
Maçın Forveti:Kerim
Maçın Centilmeni:Hüseyin