Dirilişten Aynı Tarife

Günün ilk maçında Sinsi United ile Diriliş takımları karşı karşıya geldi. Maça Sinsi United çok iyi bir giriş yaparak Rıdvan ile açılışı yaptı. Diriliş takımı bu golün etkisini üstünden atamadan kalesinde ard arda goller gördü ve Sinsi takımı birden 3-0 öne geçti. Fakat Sinsi takımı skoru korumayı başaramayınca ilk yarı 3-0 öne geçmesine rağmen ilk yarıyı sadece 1 fark ile önde tamamlamayı başarabildi. Sinsi United takımı 2.yarı Diriliş takımının Dirilmesi ile gol bulamazken Diriliş takımı ise 2.yarının hemen başında öne geçti. Geriye düşen Sinsi takımı maçtan kopunca Diriliş takımı 3-0 geriye düştüğü maçı 10-5 gibi farklı bir skor ile kazanmasını bildi.

Kazanma Faktörleri
Maça hiç beklemedikleri bir gol yiyerek başlayan ekip ilk golün şokunu üstünden atamadan kalesinde 3 gol daha gördü, sonrasında kendine gelen Diriliş takımı ilk yarıyı 1 fark ile geride tamamlamayı başardı. 2.yarıya goller ile başlayan ekip maçı zor da olsa 10-5 kazanmasını bildi. Kalede görev alan Mücahit ilk yarı çok kötü bir performans ortaya koyarken 2.yarı ortaya koyduğu oyun ile kalesini gole kapatan Mücahit takımını önde tutan isimdi. Savunmada ilk yarı bocalayan ekip 2.yarı çok iyi bir kenetlenme ortaya koydu. Okan maç boyunca savunmasını terk etmezken yaptığı kritik müdahaleler ile çoğu pozisyonu engelledi. İleride tıkır tıkır oynayan ekipte Mesut takımının ataklarını şekillendirirken Furkan ise mücadelesi ile takımın dinamosuydu. İleri uçta görev alan Çağatay takımının gol yükünü çekerken bitiriciliği ile rakibi yıldırdı ve maçı takımına getirdi. İlk yarı çok dağınık bir görüntü çizen ekip 3-0 geriye düşse de maçı farklı bir skor ile kazanmasını bildi.

Kaybetme Faktörleri
Maça çok iyi bir giriş yapan Sinsi United rakip sahada kaptığı toplar ile goller bularak 3-0 öne geçmeyi başardı. Fakat sonrasında rehavete kapılan Sinsi United ilk yarıyı 1 fark ile önde kapatmayı başarsa da 2.yarı kondisyonları tükenince oyundan düştüler ve 2.yarı gol bulamadan maçı 10-5 kaybettiler. Kalede görev alan Serdar çoğu pozisyonda şık kurtarışlara imza atsa da takımı oyundan düşünce yapabilecek fazla bir şeyi yoktu. Savunmada çok çabuk dağılan ekipte Aykut savunmanın bel kemiğiydi, fakat çoğu zaman yalnız kaldı. İleride ilk yarı istediklerini sahaya yansıtabilen Sinsi takımı 2.yarı istedikleri hiç bir şeyi sahaya yansıtamadı. Rıdvan maçın kilidini açarken genel olarak topu ayağında çok fazla tuttu ve takımının oyununu yavaşlattı. Takımın en iyisi olan Remzi ise golleri ve asistleri ile takımını önde tutmaya çalışsa da 2.yarı pili bitince onunda yapacak fazla bir şeyi kalmadı. Maçta bir ara 3-0 öne geçmeyi başaran ekip skora yönelik bir oyun sahaya yansıtamayınca farklı yenilgi kaçınılmaz oldu.

Maçın Adamı:Çağatay
Maçın Gümüş Adamı:Furkan
Maçın Golü:Çağatay
Maçın Kalecisi:Mücahit
Maçın Savunması:Aykut
Maçın Orta sahası:Furkan
Maçın Forveti:Çağatay
Maçın Centilmeni:Rıdvan G.