Palermo Tekrar Zirveye Oynuyor!

Günün ilk ve tek maçında Çernobil ile Palermo takımları karşı karşıya geldi. İlk dakikadan itibaren oyunun kontrolünü elinde tutan Palermo takımı 4.dakikada Hüseyin ile erken bir gol bulurken Çernobil takımı ise cılız ataklar geliştiriyordu. İlk yarıyı 5-0 önde tamamlamayı başaran Palermo takımı 2.yarı rahat bir oyun ortaya koyarken maçı 7-1 kazandı.

Kazanma Faktörleri
Maça çok istekli başlayan Palermo takımı ilk dakikadan itibaren oyunun kontrolünü eline alırken ilk yarı kaptan Hüseyin ve Metehanın oyunu ile ilk yarıdan fişi çekerken 2.yarı rölantide bir oyun ortaya koyarak zorlanmadan maçı 7-1 kazanmayı başardılar. Kalede görev alan Eren maç boyunca sayısız kurtarışa imza atarken takımının rahat bir oyun ortaya koymasını sağlayan kişiydi. Savunmada rakibe göz açtırmayan Palermo takımında Kadir her hava topuna müdahale ederken savunmayı toparlayan isimdi. Barış ise zaman zaman hücumlara destek olarak oyunu rahatlattı ve çok şık bir gole imza attı. İleride tek toplar ile rakip kaleye hücum eden ekipte Metehan bitiriciliğini konuştururken kaptan Hüseyin yine bildiğimiz gibi gemisini kurtaran kişiydi. Çok iyi bir performans ortaya koyan Hüseyin maçın yıldızıydı.

Kaybetme Faktörleri
Maça hiç beklemedikleri bir baskı bile başlayan Çernobil takımı ilk yarının başlarında cılız ataklar geliştirirken ilerleyen dakikalarda bir çok gol pozisyonuna girmesine rağmen rakip kaleci Eren’i geçemeyince maç ilk yarıdan koptu ve maçı 7-1 kaybettiler. Kalede görev alan Servet eski maçlardaki performansını aratırken bunda savunmanın da payı çok büyüktü. Savunmada çok çabuk dağılan Çernobil takımında Volkan çok dağınık bir görüntü çizerken ileride de işler Çernobil takımının istediği gibi gitmedi. Çok fazla pozisyona girseler de gol yollarında sıkıntı yaşayan ekipte Naim ve Mustafa bir çok pozisyondan yararlanamazken takımın tek golünü atan Kemal’de sahada neredeyse yokları oynadı. Takım olarak dağınık bir görüntü çizen takım daha 10.dakikada maçı kaybetmişlerdi.

Maçın Adamı:Hüseyin
Maçın Gümüş Adamı:Metehan
Maçın Golü:Barış
Maçın Kalecisi:Eren
Maçın Savunması:Kadir
Maçın Orta sahası:Hüseyin
Maçın Forveti:Metehan
Maçın Centilmeni:Naim