Liverpool Ter Attı…

Gecenin son maçında Lider Liverpool ligin yeni ekibi Makro Spor ile karşılaşırken maç boyunca oyunun kontrolünü elinde tutan Liverpool Fk takımı sahadan farklı bir galibiyetle ayrılıp liderliğini sürdürdü.
Kazanma Faktörleri:
Ligin yeni ekibi karşısında maça iyi başlayan ekip erken goller bularak rakibin direncini kırdı ve maç boyunca rahat bir maç çıkardılar. İleri Uçta Emrecan ve Mertcan’ın gol krallığındaki tarlı rekabeti takıma olumlu yansırken ikili rakip kaleye gol olup yağdı, burada karlı Liverpool takımı çıktı. İkili attıkları 7 şer golle geceye damgalarını vururken birbirlerini de asistlerle beslediler. Savunmada da dirençli bir görüntü sergileyen ekip maç boyunca oyun disiplininden kopmazken sahadan haklı bir galibiyetle ayrıldılar ve kolay bir 3 puanı ceplerine koydular.
Kaybetme Faktörleri:
Makro Spor takımı lige yeni katılan bir çok yeni takımın yaşadığı bocalamayı yaşarken maça kötü başladılar ve yedikleri basit gollerle farkın açılmasını önleyemediler. Aslında kadrolarında yetenekli oyuncular olsa da ilk maçta takım uyumu yoktu ve bu da mağlubiyette en büyük etkendi diyebiliriz. Ayrıca kalecinin gününde olmaması çok basit goller yemelerine sebep olurken bu da maça tutunamamalarını sağladı. Zaman zaman etkili atalar yapsalar da çerçeveyi bulmakta zorlanan ekip daha çok kaleyi düşünselerdi ve şut deneselerdi daha fazla skor üretebilirlerdi diye düşünüyorum. Buna rağmen ilerleyen maçlarda yapılacak 1 2 takviye ile başarılı sonuçlar alabilirler.
Maçın Adamı: Emrecan
Maçın Gümüş Adamı: Mertcan
Maçın Kalecisi: Sercan
Maçın Defansı: Nezir
Maçın Ortasahası: Emrecan
Maçın Forveti: Mertcan
Maçın Golü: Vedat
Maçın Centilmeni: Birol