Palermo Tecrübesiyle Kazandı!

Günün 2.maçında Türkoğlu ile Palermo takımları karşı karşıya geldi. 2 genç ekibin mücadelesinde ilk yarı gol sesi çıkmazken 2.yarı oyuna ağırlığını koyan Palermo takımı maçı zorda olsa 2-0 kazanmasını bildi.
Kazanma Faktörleri
Maça kontrollü başlayan Palermo takımı ilerleyen dakikalarda rakipleri Türkoğlu Spor takımının kendilerine göre oldukça genç ve fizik olarak zayıf olmaları nedeniyle baskı altına almaya çalışsalar da rakiplerinin oyununu bir türlü çözemeyince ilk yarı aradıkları golü bulamadılar. 2.yarı rakibin zayıf düşmesi nedeniyle biraz daha baskılı bir maç geçirdiler. maçın son 10 dakikasında attıkları 2 gol ile maçı kazanmasını bilen ekipte kalede Eren mükemmel bir maç çıkardı. Kalesinde adeta etten bir duvar ören Eren yaptığı kurtarışlar ile takımına galibiyeti getiren isimlerin başındaydı. Savunma kurgusu çok iyi olan ekip maç boyunca rakibine göz açtırmadı. Kudret savunmanın bel kemiğiydi. Rakiplerine göre fizik olarak oldukça üstün olan Kudret bu üstünlüğünü çok iyi kullandı. İleride görev alan Murat ve Hüseyin 2’lisi hücumda çok iyi bir iş çıkardı. Murat maçın kilidini açan isim olurken Hüseyin takımını bir maestro şefi gibi yönetti. Hem hücum da hem de savunma da çok koşan Hüseyin takımı adına her şeyini ortaya koydu ve takımına galibiyeti getirdi.
Kaybetme Faktöreleri
Rakipleri genç olmasına rağmen onlara göre oldukça genç olan Türkoğlu takımı maç boyunca çok iyi bir performans sergiledi. 42.dakikada geriye düşen ekip bu dakikaya kadar bir çok gol pozisyonuna girse de bunları bir türlü gole çeviremeyince kalelerinde golü gören ekip beraberliği sağlamak için risk aldığı dakikalarda 1 gol daha yiyerek maçı 2-0 kaybettiler. Kalede görev alan Serkan çok iyi bir maç çıkardı. 42.dakikaya kadar bir çok gol pozisyonunu kurtaran Serkan daha fazla dayanamayınca golü yedi. Savunma olarak rakibine göre fizik olarak zayıf olan ekip buna rağmen çok iyi bir mücadele sergiledi. Savunmada en çok dikkat çeken isim ise Bahadır olurken ileride ise Mert genç yaşına rağmen takımlarının en etkili isimleriydiler. İleride görev alan isimlerden Volkan ve Mehmetcan 2’lisi maç boyunca bir çok gol pozisyonuna girse de gol yollarında becerikli olamayınca yenilgi kaçınılmaz oldu.
Maçın Adamı:Hüseyin
Maçın Gümüş Adamı:Eren
Maçın Kalecisi:Eren
Maçın Defansı:Kudret
Maçın Ortasahası:Hüseyin
Maçın Forveti:Murat
Maçın Golü:Murat
Maçın Centilmeni:Hüseyin
Maç Videosu Çarşamba Akşamı yayında olacaktır…