Çekiçspor Kan Kaybediyor!

Günün ilk maçında Vişne takımı ile Çekiçspor takımları karşı karşıya geldi. İlk dakikadan üstünlüğü ele alan Vişne takımı skor olarak her zaman önde olmasa da oyunun kontrolü açısından maç boyunca rakibi Çekiçsporun önünde rahat bir maç çıkartarak maçı 10-5 gibi farklı bir skor ile kazandı.
Kazanma Faktörleri
Maça hızlı bir giriş yapan Vişne takımı daha ilk dakikadan Taner ile öne geçmeyi başardı. Farkı 2’ye çıkarmasını da başaran ekip skoru koruyamayınca maç eşitlendi. Maça tekrar ağırlığını koyan ekip art arda goller ile farkı arttırarak ilk yarıyı önde tamamladı. 2.yarıda güzel oyununu sahaya yansıtan ekip Çekiçsporun oyundan düşmesi ile maçı farklı bir skor ile kazandı. Kalede görev alan Hasan kalesinde devleşirken kritik dakikalarda ki kurtarışları ile takımını önde tuttu. Savunma da tatlı sert bir oyun ortaya koyan ekipte savunma da en çok dikkat çeken isim ise Erdemdi, yaptığı kritik müdahaleler ile rakibinin dengesini bozan Erdem topu ileriye çok iyi taşıdı. İleride görev alan isimlerden Taner ile Burak oynadıkları oyun ile takımlarını rahatlattılar. Burak takımın beyni konumundaydı. Oyun görüşü çok iyi olan Burak attığı kritik paslar ile rakip savunmayı oldukça zorladı. Taner ise takımının en başarılı ismiydi. İlk dakikada rakibi çözen Taner attığı 5 gol ile takımının rahat bir maç çıkarmasını sağladı. Takım olarak ilk dakikadan son dakikaya kadar oyun disiplininden kopmayan Vişne takımı ilk yarı zaman zaman zorlansa da oyun disiplini ile maçı farklı kazanmasını bildi.
Kaybetme Faktörleri
Maça kalelerinde adeta gol yiyerek başlayan ekip 2-0 geriye düşse de skoru eşitlemesini bildiler. Fakat öne geçebilecekleri pozisyonları bir türlü gole çeviremeyince ilk yarıyı geride tamamladılar. 2.yarıda aradıkları golü bir türlü bulamayan ekip oyundan düşünce farklı mağlup oldular. Kalede görev alan Yahya bu maça da sakat çıktı. Uzaktan şutları çok fazla sektiren Yahya maç boyunca rakibe çok fazla şut şansı verdiği için takım arkadaşlarına serzenişte bulundu. Savunma kurgusu son maçlarına göre kötü olan ekipte Kadir savunma da en çok sırıtan isimdi. Maç boyunca çok agresif olan Kadir çok fazla hata yaptı. İleride çoğalmakta zorlanan Çekiçspor’da küçük İbrahim son maçta ki silik görüntüsünden kurtulmuş bir görüntü çizse de takım arkadaşları aynı şekilde oyunlarını sahaya yansıtamadı. İleride bir çok gol pozisyonuna giren Ömer bu pozisyonları çok kötü değerlendirince takım arkadaşları oyundan düştü. Takım olarak her maç yeni oyuncuların eklenmesi takımı kötü etkilediği son 2 maçtır göz önünde olan ekip devamlılık sağlayacağı bir kadro ile lige devam etmeli.
Maçın Adamı:Taner
Maçın Gümüş Adamı:Burak
Maçın Kalecisi:Hasan
Maçın Defansı:Erdem
Maçın Ortasahası:Burak
Maçın Forveti: Taner
Maçın Golü:Mesut
Maçın Centilmeni:İbrahim