Palermo Son Dakikada Galibiyete Ulaştı!

Günün ilk maçında LosAlacaaticos ile Palermo takımları karşı karşıya geldi. Palermo takımı maça adeta 1-0 önde başlarken LosAlacaaticos ilerleyen dakikalarda beraberliği sağlasa da ilk yarıyı Palermo takımı önde tamamladı. 2.yarıya 2 takımda galibiyet parolası ile çıkarken maçın son dakikasına beraberlik ile girildi maçın son anlarında kıran kırana bir mücadele sergilenirken Palermo takımı uzatma dakikalarında bulduğu gol ile maçta  3.kez öne geçti ve maçı 3-2 skor ile Palermo takımı kazandı.

Kazanma Faktörleri

Maça gol ile başlayan Palermo takımı ilerleyen dakikalarda kornerden Metehanın hatası ile beraberlik golünü kalelerinde görse de ilk yarıyı önde tamamlamayı başardı. 2.yarı maça tekrar eşitlik gelse de maçın son anlarında rakibini büyük bir baskı altına alan ekip zorlansa da galibiyete ulaşmayı başardı. Kalede görev alan Güray kritik dakikalarda yaptığı kurtarışlar ile takımını ayakta tutarken  maç boyunca takım arkadaşlarını kalesinden yönlendirdi. Savunmada birbirlerinin açıklarını çok iyi kapatan Palermo takımında Kadir yarın askere gidecek olmasına rağmen bu akşam maçta savunmada nöbet tutarak rakibe geçit vermedi. Hüseyin takımının en önemli dişlilerinden biriydi. Sahada basmadık yer bırakmayan Hüseyin topa yön veren isimdi. Metehan ise savunmada büyük bir hata yapsa da maç içersinde çok efektifti. Savunmada yaptığı hatasını maçın son dakikalarında attığı gol ile telafi eden Metehan takımını galibiyete taşıyan isimlerden biriydi. Maçın yıldızı ise Umuttu muazzam bir maç çıkaran Umut oyun görüşü ve tekniği ile göz doldururken attığı goller ile takımını öne taşırken takım arkadaşlarına da maç boyunca boş alanlar yarattı. Rakibine göre oldukça genç olan Palermo takımı çok zorlansa da galibiyete ulaşmayı başardı.

Kaybetme Faktörleri

Maça ısınamadan geriye düşen LosAlacaaticos takımı ilerleyen dakikalarda beraberliği yakalasa da ilk yarıyı geride tamamladı. 2.yarı bir kez daha beraberliği sağlayarak oyuna ortak olan ekip bir türlü öne geçmeyi başaramayınca rakibin baskısı ile karşılaştılar ve maçı kaybettiler. Rakibine göre yaş ortalaması oldukça yüksek olan ekipte Mücahit kalesinde bir çok tehlikeli pozisyon görürken güzel kurtarışlara imza atsa da yediği gollerde yapabilecek fazla bir şeyi yoktu. Savunmada çok fazla efor sarf eden ekipte İsa savunmanın bel kemiğiydi. Rakibin neredeyse her topuna ayağını uzatan İsa sahanın en çok top kesen isimlerinden biriydi. İleride tecrübesini konuşturan ekipte Ahmet attığı gol ile takımını umutlandırırken pas akışını çok iyi yaptı. Ali Rıza forvette istediği toplar ile buluşamazken beklenen performansı sergileyemedi. Takımının yıldızı olan Fuat ise sahada basmadık yer bırakmazken oyun görüşü ile rakibi çözmeye çalışsa da performansı mağlubiyeti engelleyemedi. Maç içerisinde bir çok kez öne geçme şansı yakalayan ekip bu pozisyonları değerlendiremeyince yenilgi kaçınılmaz oldu.

Maçın Adamı:Umut
Maçın Gümüş Adamı:Metehan
Maçın Golü:Metehan
Maçın Kalecisi:Güray
Maçın Savunması:Kadir
Maçın Orta sahası:Metehan
Maçın Forveti:Umut
Maçın Centilmeni:Ali Rıza