Kaan Kalesini Gole Kapatarak Vişneyi Galibiyete Taşıdı!

Günün 2.maçında Vişne City ile Özkürtün Gençlik takımları karşı karşıya geldi. İlk dakikadan son dakikaya kadar yüksek tempo ile geçen maçta ilk yarı 2 ekipte birbirlerini tartarken savunmada açıklar vermemeye çalıştı. İlk yarının son anlarında Taner frikikten bulduğu gol ile Vişne takımını öne geçirdi ve ilk yarıyı Vişne takımı önde tamamladı. 2.yarı Özkürtün Gençlik takımı beraberlik için baskısını arttırsa da bir türlü rakip kaleci Kaan’ı geçemedi. Maçın son anlarında gerginlik artarken Özkürtün Gençlik takımı maçı 6 kişi tamamladı. Maçı Vişne takımı ilk yarıda bulduğu gole ile 1-0 kazandı.

Kazanma Faktörleri

Maça temkinli başlayan Vişne City takımı kalesini gole kapatmayı başarırken ilk yarıyı önde tamamladı. 2.yarı rakibin risk aldığı dakikalarda net pozisyonlar yakalayan ekip farkı açmayı başaramasa da savunmada açık vermedi ve zor da olsa galibiyete ulaştı. Savunmada kusursuz bir maç çıkaran ekipte savunma en uçtaki oyuncudan başlarken savunmada dikkat çeken isimlerden biri Haktandı. Maç boyunca savunmasını terk etmeyen tecrübeli isim savunmayı toparlayan isimdi. Mahmut ise soğukkanlı oyunu ile takımını rahatlattı. İleride gol yollarında çok fazla sıkıntı yaşayan ekipte Ali Emre forvette çok fazla çabalarken son dokunuşlarda istediği dokunuşu yapamadı. Taner ise tekniği ile göz doldururken maçta ki tek gole imza attı. Frikikten muazzam bir gol atan Taner muhteşem sol ayağı ile takımını galibiyete taşıdı. Maçın yıldızı olan isim ise Kaandı. Kalecinin bir takım için ne kadar önemli olduğunu bu maçta kanıtlayan Kaan refleksleri ile takımını galibiyete taşırken topu oyuna çok iyi sokarak takımını hızlı hücuma taşıdı. Rakip tarafından da büyük beğeni alan Kaan maçın kaderini belirledi. Sert oynayan rakibi karşısında zorlansa da Vişne takımı kalecisi ile galibiyete ulaştı.

Kaybetme Faktörleri

Maça rakibini tartarak başlayan Özkürtün Gençlik takımı savunmada açık vermeden gol ararken ilk yarının son anlarında duran toptan yediği gol ile geriye düşerken ilk yarıyı geride tamamladı. 2.yarı rakibini baskı altına alan ekip bir türlü Kaan’ı geçemeyince yenilgi kaçınılmaz oldu. Cengiz takımının en iyi isimlerinden biriydi. Kalecilerin yıldızlaştığı maçta kalesinde golü görse de maç boyunca sayısız kurtarışa imza atan Cengiz takımını ayakta tutan isimdi. Savunmada tatlı sert bir oyun sergileyen ekipte Dursun takımına tecrübesi ile seviye atlatırken müdahaleleri ile rakibin çoğu atağını kesti. İleride adeta bal yapmayan arı gibi olan ekip golü bulamayınca sinirleri gerildi ve Serdar takımını eksik bıraktı. İlk dakikadan itibaren çoğu pozisyona itiraz eden Serdar hırsının kurbanı oldu. Birol ise takımının en efektif ismiydi. Maç boyunca rakip kaleyi bir çok kez yoklasa da bir türlü skor üretemeyen Birol etkili oyunu ile büyük beğeni topladı.

Maçın Adamı:Kaan
Maçın Gümüş Adamı:Taner
Maçın Golü:Taner
Maçın Kalecisi:Kaan
Maçın Savunması:Haktan
Maçın Orta sahası:Taner
Maçın Forveti:Birol
Maçın Centilmeni:Dursun